Effektiv dag

Min dator har den senaste tiden varit slapp när den ska laddas. Man sätter i kontakten men den laddas inte ordentligt.
Garantin går ut om någon vecka och jag tyckte det var lika bra att åka in med den. Jag körde med den till Media Markt och förklarade vad felet var. De behöll den och skulle skicka in den på reperation och jag fick en lånedator. Vilken hjälpsam och trevlig personal som jobbar på Media Markt i Lund, har alltid varit så tillmötesgående.

När jag ändå var i närheten så passade jag på att gå in en runda på Nova. De hade rea på Gina Tricot. Hittade sex plagg för totalt under 300 kronor. Det kan man kalla för klipp! Många av plaggen som jag tänkte ha med mig när jag ska till Italien. Nu har jag snart allt utom shorts. Det måste jag ha.

Blev även ett Humanity armband. Dessa armband har blivit jättepopulära. Och det kan jag förstå. De är både så snygga och de säljs för en god anledning. Armbanden är i läder och finns i många olika färger och storlekar. På armanden står det tryck olika visdomsord i silver. Det jag köpte kostade 399 kronor. Men då går 20% av inköpspriset till Röda korset och ytterligare 5% till Al Gore's Environmental Organisation.


Kläder.

Humanity.

Är påväg hem från jobbet och ögonen bränne...

foto0425 (MMS)

Är påväg hem från jobbet och ögonen bränner. Vill bara sätta mig ner och asböla. Hade aldrig räknat med detta. Inte alls faktiskt. Helvetes jävla känslor. Jag som alltid vetat vad jag vill och inte låtit något komma i min väg känner mig nu som en olycklig tonåring. En total maktlös sådan.


Grå morgon, regnet hänger i luften och någ...

foto0422 (MMS)

Grå morgon, regnet hänger i luften och några droppar föll till och med på mig under cykelturen. Men helgen står för dörren.. Skönt!


Gåvor

Fått några presenter efter föräldrarnas resa.


Klänning.

Skinnväska.

Solhatt.

Långklänning.

Underbar lycka!

foto0420 (MMS)

Underbar lycka!


Nu har jag gjort pastasallad och ska börja...

foto0418 (MMS)

Nu har jag gjort pastasallad och ska börja städa undan här innan mamma och pappa kommer hem. Sen blir det ryggläge i soffan, är något sliten från igår:)


Återseende

Träffade som sagt Frida igår på Möllan, satt i flera timmar och pratade och hade så trevligt! Vi jobbade tillsammans förra gången jag var på Leaf Sverige så det var ett kärt återseende.

Idag kommer mamma och pappa hem igen efter två veckor i Spanien. Mycket som ska göras innan dess, har ju passat lägenheten under tiden de har varit iväg. Men eftersom jag knappt varit hemma heller så ligger jag efter. Blir till att prioritera det synligaste först.


Sitter på after work på Möllan med Frida:)

foto0415 (MMS)

Sitter på after work på Möllan med Frida:)


Gick hem från tåget ikväll, en skön promen...

foto0413 (MMS)

Gick hem från tåget ikväll, en skön promenad i skymningen.


Sitter vid småbåtshamnen i Helsingborg med...

foto0407 (MMS)

Sitter vid småbåtshamnen i Helsingborg med Malin och umgås. Har blivit förtjust i staden nu, så fin!


Jag var och åt lunch tillsammans med Emeli...

foto0403 (MMS)

Jag var och åt lunch tillsammans med Emelie idag, mysigt!


Sitter på stortorget och har trevligt!

foto0402 (MMS)

Sitter på stortorget och har trevligt!


Öresundsbron

Jag och Matilda var hos mormor och morfar igår, fikade, åt middag och hade det mysigt! Tyvärr så var det kallt och regnigt så vi kunde nästan inte vara ute. Men det gjorde ingenting för det var varmt och skönt i stugan.

Idag var jag en sväng vid öresundsbron och fotograferade. Men oj, vad det blåste.. så mycket att hela bilden skakade :-)


Fika hos mormor och morfar.

Klematis.

Rosor.

Taklök.

Jag.

Mitt öga.

Öresundsbron.

Tittar på det smutsiga vattnet vid brofästet.Jag.

Vattnet.

Drinkar

Jag var på en trevlig drinkkväll hos Sanna igår och vi blandade så många goda drinkar!

Hade inte någon av mina kameror med mig så jag fick fotografera med min telefon istället.


Sanna kör isen i mixern.

Frida skivar lime.

Jello shots som Frida hade med sig.

Frida.

Min drink, annans och cocus juice, vodka och sprite.

Jag.

Frida och Sanna.

Tjejerna.

Jag.

Jag är på drinkkväll hos Sanna. Här är en ...

foto0384 (MMS)

Jag är på drinkkväll hos Sanna. Här är en hemmagjord pinacolada, grymt god!


Klippning och slingning

Åhh, nu har jag äntligen bokat tid. Ska klippa mig och göra några få ljusa slingor i håret om två veckor. Jag är inte direkt någon som brukar unna mig att gå till frisören för ofta. Jag går väl max var tredje månad och klipper mig. Tonar håret gör jag hemma (med toning som är köpt hos frisören). Jag är snål när det gäller att ta hand om mig själv, frisörbesök, hudvårdsbesök, manikyr osv. Men nu räknar vi ner till den 9 augusti!


Nu har jag varit och handlat en massa till kvällens drinkparty. Passade också på att shoppa lite nagellack och ögonskugga på Åhlens.Potatis

Det är gott och trevlig att äta ute med sina vänner "problemet" sen är att jag inte har någon lunch till dagen efter. Så igår kväll när jag kom hem så gjorde jag min lunch. Halv tolv stod jag och kokte potatis. Sen när potatisen väl var kokta så kom jag på att jag kan ju inte sätta in de kokande varma i kylen samtidigt som jag behövde gå och lägga mig. Så jag ställde klockan på 02.00. Var helt borta när klockan ringde men jag gick upp och satte in de kalla potatisen i kylen!

Några bilder från i onsdags och igår.


Maria i stadsparken.

Underhållningen i stadsparken med livemusik.

Möllevångstorget.

Möllans Ost som ska vara väldigt populär.

Linnea.

Mammas pojkar Tim i bilden.

Maten, revben, sötpotatis och annans.

Maria, som jag fick reda på ska gifta sig. Superkul!

Passionsdrink som efterrätt.

Marit.

Anna.

Vilken kväll det blev med Posten tjejerna....

foto0358 (MMS)

Vilken kväll det blev med Posten tjejerna. God mat och trevligt sällskap. Trots att det är snart ett år sedan jag slutade där så är det fortfarande lika kul att höra om alla och vad som händer där. Är snart påväg hem, hoppas jag är lika pigg i morgon bitti:)


Pasta, majs och ketchup

Jag börjar ana att någon besökt mitt kök i smyg. Vet inte riktigt hur eller när det ska ha skett. Men någon har öppnat ett pasta paket och tagit halva påsen, tagit en burk majs och ställt in en flaska ketchup i kylen. En ketchup sort som vi aldrig har hemma. Har frågat Matilda om det var hon som varit där. Men det var det inte. Avvaktar istället om jag finner mer som inte stämmer. Kanske har besök av främlingar utan att se dem.


Denna typ av flaska står nu i mitt kylskåp.


Surf kontaktkort

Jag efterlyser ett kontantkort till mobiltelefonen som har billigare surfning. Någon som vet om det finns? Vill inte binda mig till något abonnemang utan skulle kunna tänka mig ett kontantkort. Telenor har bland annat Messa Mera och  Snacka Mera men inget Surfa Mera. Synd.


Lasse hjular!

foto0342a (MMS)

Lasse hjular!


Var på Lilla Torg efter jobbet och fikade ...

foto0337 (MMS)

Var på Lilla Torg efter jobbet och fikade och nu är jag påväg till stadsparken i Lund och ska lyssna på livemusik.


Jag blev bjuden på glass från Lilla Glassf...

foto0332 (MMS)

Jag blev bjuden på glass från Lilla Glassfabriken av en kär kollega. God namnsdagspresent!


Otacksam

Min kära mamma blev på Facebook vän med en fd granne till oss häromveckan. De skrev till varandra och grannen strålade av lycka då det visade sig att hon flyttat till ny stad, träffat en ny man och nyligen fått en liten dotter. Detta tyckte min mamma var fantastiskt roligt och blev väldigt glad för hennes skull då hon tidigare levt i ett misslyckat äktenskap som slutade med skildsmässa.
Mamma letade upp hennes adress på eniro och åkte och köpte en så fin body till hennes dotter. Köpte ett kort och skrev fint till dem, grattis och lyckönskningar. Detta är snart två veckor sedan och inte ett ord har kommit från denna tjej. Inte så lite som ett tack på Facebook har kommit. Jag är fullt medveten om att det kan ha kommit bort på Posten, men jag förutsätter att de sköter sitt jobb och att brevet nått mottagaren. Skäms på dig!

Är detta verkligen sånt man borde vänta sig för man är snäll? Isåfall så sluta genast att vara det!


Den bästa allsången på länge! Herregud, så...

foto0318 (MMS)

Den bästa allsången på länge! Herregud, så bra det är ikväll.


Jag är i Västra Hamnen och äter glass, mums!

foto0314 (MMS)

Jag är i Västra Hamnen och äter glass, mums!


Bortskämd

Hur kan jag lyckas att boka nästa varje kväll varje vecka med trevligheter? Men det är väl så att jag är grymt bortskämd med att bo hemma så jag behöver inte fundera utan kan bara göra precis vad jag vill. Maten står på bordet varje kväll, tvätten tvättas, rummet städas och jag behöver inte lyfta ett finger. Jag betalar inget utan bara glider hemma och känner mig som en nöjd skitunge.
Och vet ni vad, jag är ju dessutom "bara" i väg i Hässleholm i skolan i genomsnitt tre eller fyra dagar i vecka. Det betyder att jag de andra dagarna är jag ledig, vilket är underbart. För att plugga de dagarna är helt uteslutet.

Det resulterar i att jag har all tid i världen till att ränna omkring! Kan rekomenera alla att flytta hem till föräldrarna, börja plugga och göra slut med sin pojkvän då har man all tid i världen. Fy vad livet leker :-)


Jag revolterar!

foto0312 (MMS)

Jag revolterar!


Grillfest


Frida.

Marit och jag.

Fördrink.

Köttet.

Paret Akerö och jag.

Middag.

Grillmästaren.

Snapsdags!


Skål!

foto0299 (MMS)

Skål!


En trevlig grillkväll med kära vänner!

foto0298 (MMS)

En trevlig grillkväll med kära vänner!


Jag och Frida förbereder grillfesten. Nu ä...

foto0297 (MMS)

Jag och Frida förbereder grillfesten. Nu är vi strax klara och ska gå och snygga till oss för kvällen innan gästerna kommer!


Automatvapen

Jag sitter påväg till Malmö i en regionsbuss på Värnhem, vid ett trafikljus. Jag har fötterna uppe på sätet mittemot (barfota). Från ingenstans ser jag en stor svart man utanför fönstret brevid mig. Han börjar banka på rutan och ser väldigt arg ut. När jag gett honom uppmärksamhet och tittat på honom börjar han vifta med armarna. Jag låtsas som ingenting och tittade åt ett annat håll. Då fortsätter han att banka och vifta med armarna.

De övriga i bussen börjar vända sig om och titta vad som händer, busschauffören ser besvärad ut och önskar nog precis som jag att trafikljuset ska slå om till grönt. Men det är fortfarande rött och mannen fortsätter.

Min första tanke är att han kommer skjuta oss. Han har ett automatvapen som han kommer döda oss med. Det är därför han viftar med armarna för han vill att jag ska slänga mig ner på golvet i bussen för att kanske klara mig från skotten. Jag var nära att göra det. Tillslut förstår jag att det är mina fötter han vill att jag ska ta ner. Jag tar ner fötterna och han går därifrån.

Jag har besök av Maria. Vi har fikat och s...

foto0286 (MMS)

Jag har besök av Maria. Vi har fikat och sitter och pratar, jättemysigt!


Regn

Jag ska ha grillfest på lördag och hoppas verkligen att vi kan sitta ute. Jag var inne på SMHIs hemsida och tittade hur det såg ut. Det ska bli regn! Men tack och lov så verkar det inte som det ska regna så mycket. Till gästerna råder jag att ta med något varmt att ha under kvällen. För blir det inte som väderleken visar så stannar vi ute hela kvällen!Vädret på lördag.


Föräldrarnas dag

Igår firande vi mina föräldrar som hade sin 25 åriga förlovningsdag, 20 år som gifta. Jag och Matilda ordnade med maten och hade köpt en present till dem, det blev väldigt uppskattat!


Middagen, oxstek med frankpotatissallad sallad med tomat och champinjoner.

Mamma.

Pappa.

Presenten, whiskyprovning med choklad och marmelad.

Whisky marmelad och choklad.

Jag och Matilda.

Efterrätt, jordgubbspaj och vaniljvisp.


Limousine

foto0276 (MMS)

Denna limousine såg jag i ett bostadsområde utanför jobbet. Väldigt snygg men jag förstår inte varför den stod där halv åtta på morgonen. Kanske någon som ville ha lyx i sin vardag!


Fick några smakprover av Läkerol med mig h...

foto0275 (MMS)

Fick några smakprover av Läkerol med mig hem idag, gott. Är påväg hem nu, åka och handla och laga middag.. sen en liten surprice!


Säkring

Godmorgon,

Kom till jobbet i morse och hade börjat jobba, då gick strömmen. Vi satt här ett bra tag innan den kom tillbaka. Det visade sig att en säkring hade gått. Tur att det finns dem som vet hur man ordnar med sånt, annars hade vi nog kunnat sitta här än.

I dag firar mina föräldrar 25 årig förlovning, gifta i 20 år. Det ska firas!


Liseberg

Ser på Lotta på Liseberg och njuter av en fantastisk kväll. Den tryckande värmen har börjat skläppa och nu har det börjat blåsa istället, vilket bara är så skönt!


Lotta Engberg.

Kunder och box

Har jobbat min första dag på Leaf Sverige idag. Det har gått bra och det var ett kärt återseende. Fick träffa en del av de som jag jobbade med när jag var där för tre år sedan. Men också många som slutat. Jag har fått de arbetsuppgifter som jag hade innan, försäljning och leveranshantering av gods till våra dotterbolag i Europa, tullhantering och även svenska ordrar.

Ska berätta om en sak som hände i dag. Igår handlade mamma en Jensens sås på Ica Jätten. Hon som alltid kollar datum hade missat det, och såklart hade ju datumet gått ut i april. Idag när jag gick upp till Ica och skulle hämta Svenska Hjärtan boxen så tog jag såsen med mig och skulle lämna tillbaka den. Såsen kostade inte mer än 22 kronor men det är en princip att det inte ska finnas tre månader för gammal sås i hyllorna. Jag fick 50 kronor tillbaka. Det tyckte jag är goodwill!


Boxen som jag hämtade idag.

Regn och åska

Vilket väder vi har ikväll, regnet öser ner, åskan slår och blixten lyser upp.Skåne

Vilken tur det blev idag. Känns som vi var runt hela Skåne, eller i alla fall halva. Började med att köra till Degeberga marknad och gick där någon timme. Hittade inte något förutom tre filmer. Hade hoppats att kunna hitta någon långklänning att ha med till Italien men där fanns ingen som föll mig i stil och smak.
Efter marknaden blev det en tur till Elin i Trelleborg, genom Tomellia och Ystad. Där fikade vi och doppade oss lite i deras pool. Sen hem igen. Det har varit en väldigt mysig dag. Uppskattar såna dagar som denna, speciellt när jag inte kommer ha någon semester så gäller det att ta vara på kvällarna och helgerna.Pappa under vattenspridaren på marknaden.

Jag och mamma.


Jag.

Jag och Elin blöta efter dopp i poolen.

Nu regnar och åskar det, underbart!

Är och fikar hos Elin, jättegott!

foto0261 (MMS)

Är och fikar hos Elin, jättegott!


Har precis ätit glass. Det var svalkande o...

foto0257 (MMS)

Har precis ätit glass. Det var svalkande och gott. Det är 34 grader här så den började smälta direkt vilket inte är så konstigt. Även om vi sitter i skuggan.


Jag är i Degeberga på marknad tillsammans ...

foto0255 (MMS)

Jag är i Degeberga på marknad tillsammans med mamma och pappa. Sist vi var här köpte jag mina älskade foppaskor. Undra om jag kan hitta några fynd idag också!


Elins födelsedagskalasFödelsedagsbarnet.

Morfar.

Elin och Matilda.

Tältet där vi satt och åt.

Systrar.

Matilda.

Gästerna.

Skål.

Vi passade på att ta foto mot den fina utsikten.

Jag.

Mustang och Impala.

Hälsade på katterna.

Jag.

Matilda under en rosenentré.

Elin och söte Jonathan.

Tårt och kakbord.

Lekte sedan, kasta pil på ballongerna.

Mamma.

Lina ville så gärna vinna en tomatplanta, och efter försök efter försök
så vann hon äntligen.

Lina med sin tomatplanta.

Det var en jättetrevlig kväll med supergod mat och jättetrevligt folk, tack!


Trevlig kväll

Jag är hemma nu från en trevlig kväll hos Elin. Jag lägger ut ett längre inlägg i morgon med mer text och bilder. Visar en bild på mig hur jag såg ut när vi lämnade Lund.


Jag.

Vi har ätit jättegod mat och nu ska vi sna...

foto0253 (MMS)

Vi har ätit jättegod mat och nu ska vi snart leka:) En mysig men svettig dag!


Vi är i bilen påväg till Elins födelsedags...

foto0251 (MMS)

Vi är i bilen påväg till Elins födelsedagskalas nu. Matilda har en så fin röd klänning på sig:)


Varmt

Vilken värme det är idag. Det går ju nästan inte att vara ute. Ska på kalas i eftermiddag hos Elin, tur att det kommer vara i skuggan och att det är senare i eftermiddag så det värsta värmen lägger sig. Åkte tillsammans med mamma i morse till Nova. Hon ville ha ett par nya byxor dagen till ära. Det blev ett par superfina vita jeansshorts. Jag köpte nya nagellack och lite smycken. Fick ett tips av en dam som också var och handlade nagellack, att man ska ha sina nagellack och läppstift i kylen så håller de bättre. Hon hade haft ett nagellack i tjugo år som fortfarande var lika fint.

Nu sitter jag i soffan inomhus och övervägar att faktiskt stanna här.


Smycken och nagellack.


Noll Tolerans

Jag har varit och hämtat mamma och pappa nu. De kom ifrån Tyskland, har varit där över dagen med en bussresa. De kom hem med sommarcider, flädercider och vin. Har precis ätit middag, varma mackor med sallad.

Åhh, vad jag njuter av gott vin och Noll Tolerans!


Mina cider.

Gott vin kvällen till ära.

Maten.

Snygga jag.


Cola

Sitter och firar denna fredag med en Coca cola. Hade hellre tagit ett glas vin, men eftersom jag ska hämta mamma och pappa ikväll så får den alkoholhaltiga drycken vänta någon timme till!

Hade en superfin dag på jobbet idag. Var och fikade med min handledare och pratade om framtiden med ev. praktik och jobb. Känns otroligt bra! Hålla alla mina tummar och tår.Jag med min Coca Cola.

Nu är den trasiga rutan utbytt mot en ny o...

foto0234 (MMS)

Nu är den trasiga rutan utbytt mot en ny och fin ruta och jag blev 2000 kronor fattigare, underbart!


Står och väntar på att Carglas ska komma o...

foto0229 (MMS)

Står och väntar på att Carglas ska komma och byta min sprukna stenskottsruta på bilen. Det verkar vara svårt att hitta rätt byggnad, för han har redan ringt två gånger..


Sista dagen

Det är idag sista dagen på Tetra Pak. Det är riktigt tråkigt, för det har varit väldigt kul och lärorikt. Jag skulle kunna hoppas av skolan om jag fick en fast anställning där. Just nu är det en hemsk tanke att jag om några veckor ska börja plugga igen. Hoppas verkligen att detta sista året går fort. Tack och lov läser vi bara i drygt två månader sen är det praktik i 10 veckor innan sista terminen börjar.

På måndag börjar jag nästa sommarjobb, då på Leaf Sverige som jag ska vara på i sex veckor. Kul!


Frida och Sanna från gårdagen.
Min telefon ville inte riktigt skicka med denna i förra inlägget!


Har en supertrevlig kväll med Frida och Sa...

foto0224 (MMS)

Har en supertrevlig kväll med Frida och Sanna!


Det kom en enorm hund och la sig bredvid o...

foto0221 (MMS)

Det kom en enorm hund och la sig bredvid oss, hur söt som helst:)


Äntligen så är det lite friskare luft ute....

foto0220 (MMS)

Äntligen så är det lite friskare luft ute. Det regnade några droppar och det blev verkligen skillnad. Nu är jag påväg till stan med Martin Stenmarks kanoncoverlåt Everbody's changing spelandes i öronen och ska träffa Frida och Sanna, mysigt!


Svenska Hjärtan

Jag har beställt boxen av serien Svenska Hjärtan. Började se något nerladdat avsnitt förra veckan men eftersom det är olagligt att ladda ner så tyckte jag det var bättre att köpa. Så jag hittade hela boxen för drygt 300 kronor på nätet. Egentligen ligger det på det dubbla med det var rea. Har redan Varuhuset boxen och det är otroligt vad kul det är att se. Var inte gammal när dessa serier visades på tv men ändå finns det delar av det som man känner igen. Nu väntar jag och hoppas att Rederiet och Tre Kronor och kommer på dvd.


Presenter

Jag åkte till Nova när jag slutat på jobbet idag för att köpa presenter. Elin fyller år på lördag och ska ha födelsedagskalas då. Jag är väldigt nöjd med vad jag köpte. Hoppas hon också blir glad!

Ikväll klockan 21.00 är det dags för första delen i andra filmen Drömfågaren av Unni Lindell. Såg första filmen förra veckan och den var så bra. Ska bli kul att se andra filmen i kväll.

Två dagar kvar på Tetra Pak.. fy!


Elins fördelsedagspresenter.

Sture tyckte också om bearnaisesåsen vi hade till middagen.

Färgade mammas hår ikväll, snart dags att skölja av det.

Sven-Otto Littorin

Idag avgick en tårögd Sven-Otto Littorin med omedelbarverkan från sina offentliga uppdrag och som Arbetsmarknadsminister, på grund av barnen. Hans barn har bland annat utsatts för journalisternas negativa sidor. Journalister som vill få fram skvaller för att sälja tillräckligt stor andel lösnummer. Vad är det för folk som kan gå så långt? Vart går det sunda förnuftet och moralen hos en människa, för även journalister är människor. Sven-Otto Littorin har själv valt att vara en offentlig person och få arbeta med det han brinner för. Men det har inte hans barn.

Inte nog med att ha journalisterna hack i häl. Han ligger han dessutom i vårdnad - och underhållstvist med sin ex fru.

När jag gick på gymnasiet hade jag en vän vars föräldrar inte kunde prata med varandra. De kunde inte prata med varandra alls, inte ens om barnen. Detta medförde att denna tjej fick välja med vems släkt hon ville fira sin examen. För att få båda föräldrarnas familj och släktingar att fira denna högtid tillsammans, var otänkbart.
Det är inte barnens fel att föräldrarna bråkar MEN det är barnen som drabbas. Det finns inte i min värld hur två vuxna människor som en gång älskat varandra kan bete sig så hatiskt och egoistisk mot barnen.

Jag är glad och tacksam att jag sluppit detta under min uppväxt. Någon annat för mig är helt uteslutet.En tårögd Sven-Otto Littorin under presskonferansen idag.


Västra hamnen

Jag och Maria har varit i Västra hamnen ikväll. Vi åt glass, fotograferade och hade en jättemysig ikväll!


Warszawa

Jag tycker inte om att flyga och har knappt varit utanför Sveriges gränser. Nu bokar jag resa efter resa. Känns som jag missat så mycket innan genom att begränsat mig. För det finns så många platser jag skulle vilja besöka. I augusti åker jag till Italien och i oktober till London. Nu var jag inne och tittade på resorna som är släppta till vintern och hittade en superbillig resa till Warszawa. Vet dock inte om det finns någon som vill följa med dit, det kanske bara lockar mig att åka till Polen. Men flyget tur och retur för 250 kronor. Det är ju nästan för billigt.Warszawa. Bild från http://www.expressen.se.


Foto

Jag och Maria ska till Västra Hamnen ikväll och fotografera. Eller jag ska fotografera och Maria är snäll och följer med för att umgås med mig under tiden.. Åhh, så kul det är med en så fin systemkamera. Är verkligen jättenöjd. Till hösten ska jag gå en kurs för nybörjare med systemkamera för att lära mig mer.


Blå vallmo som är fotograferad med min Canon 450d.


Träningsvärk och pms

God kväll,

Vilken träningsvärk jag har. Jag är så otränad så det finns inte. Jag har hoppat studsmatta och badat hela helgen och nu är jag som en gammal kärring i kroppen. Men det var helt klart värt det, för det var så kul. Tack Elin och hela familjen Jönsson för en toppenhelg! Nu är jag hemma igen och har precis ätit jordgubbar och lättvispad grädde.

Matilda har kommit över lite naturmedel. Bland annat mot PMS och hon tyckte jag skulle testa dem. Är det någon som har provat nattljusolja? Jag har ju alltid haft en hemsk PMS, men nu de senaste månaderna så har det faktiskt blivit mycket bättre. Därför är jag väldigt tveksam till att börja med naturmedel. Jag är egentligen emot allt vad tabletter är och nu när det börjat kännas så bra borde kan jag kanske låta det vara som det är?!


Galna jag som hoppar studsmatta.

Världens bästa Elin.

Jordgubbar med lättvispad grädde.

Jag.

Sitter och dricker ett gott glas vitt vin,...

foto0205 (MMS)

Sitter och dricker ett gott glas vitt vin, läser min bok och bara njuter!


Vi badar och har det så bra i värmen. Det ...

foto0200 (MMS)

Vi badar och har det så bra i värmen. Det är riktigt hot hot hot idag:) Snart dags för mig att hoppa i igen!


Jag och Elin är i stan i Trelleborg och sh...

foto0197 (MMS)

Jag och Elin är i stan i Trelleborg och shoppar och äter glass. Sen ska vi sola, bada och fortsätta mysa. Vilken fantastisk dag!


Underbara kväll

Bilder från kvällen igår.


Mys hos Elin

Jag är hos Elin och har fredagsmys. Vi har grillat, hoppat studsmatta, fotograferat, ätit supergod efterrätt, varit ute och gått med hunden och lekt med hennes nya kattunge. En helt perfekt kväll!


Världens bästa Elin.

Jag.

Katten Doris eller Snobben, beroende på vilket kön det blir.

Objektiv

Jag är på jakt efter fler objektiv till min kamera. Om det är någon som har Canon Eos objektiv och kan tänka sig sälja det til mig, så får ni gärna höra av er!Objektiv.

Trelleborg och Tetra Pak

Godmorgon,

Helgen står för dörren och det ska dessutom bli superfint väder. Ikväll åker jag till Trelleborg för att mysa, bada och grilla, ska bli sååå kul!!

I dag är det också en vecka kvar tills jag slutar på Tetra Pak. Det är med en liten klump i magen som jag gör det. Det är så roligt, lärorikt och vilka kollegor jag har. Såklart ska det bli kul med Leaf Sverige också men Tetra Pak är ändå alltid Tetra Pak.

Jag har haft mycket att göra på jobbet de senaste dagarna. Eftersom min chef varit borta så fick jag stanna kvar långt efter arbetstiden var slut igår för att jobba undan tills han kommer i dag.. Efter jobbet fick jag även träffa sötaste Emelie en stund!


Bilder

Hittade bilder i kameran som jag ville visa er.


Matilda som ansiktsmodell.

Matilda.

Jag städar bilen efter att den blivit tvättad.

Jag.

Vacker pelagon i planeringarna ute.

Dessa underbara pelagoner står inne i fönstret och doftar så gott.


RSS 2.0