Smycken

Det blev varken solhatt eller kläder idag. Hittade ingenting som var värt att köpa. Däremot hittade jag ett halsband och ett par örhängen på Ur & Penn för halva priset, vilka klipp.
Sen köpte jag en radio till mamma och pappa som de ska ha på uteplatsen, deras förra gick nyligen i sönder.

Nu sitter jag nyduschad och bänkade framför tvn och tittar på Svenska Hjärtan, så underbart!


Halsband.

Blommiga örhängen.

Radion.

Svenska Hjärtan.

Nyduschade jag.

Solhatt

Eftersom jag om två månader befinner mig i soliga och varma Italy så har jag tänkt shoppa lite nya sommarsaker och kläder nu under rean.
Ska till Burlöv Center i kväll, var ett tag sedan jag var där sist. Ska leta efter linnen, kjolar, långklänning och en solhatt. Är så inne på att ha en solhatt. Det är både bra för huvudet och snyggt. Tänk att gå lättklädd på stranden, solbränd med ett par solglasögon och en solhatt.. kan man bli mer sexig då?!


Solhatt.


Sommar Rock

Snart är det dags för Sommar Rock i Svedala. Någon som ska dit??

Fredagen verkar super.. Andreas Johnsson, Anna Hertzman, Hasse Andersson, Nisse Hellberg, Joddla med Siv(!?) och det bästa av allt, Europe.


Bild lånad från www.sommarrock.se.


Väska

Jag träffade Frida efter jobbet, vi var och åt. Men det var så varmt där vi satt så vi åt upp snabbt sen gick vi en runda på stan. Då köpte jag en väska och ett par örhängen. Kvällen avslutade vi med att köpa glass och sitta och mysa med i skuggan.

Ikväll börjar Allsång på Skansen, det rullar i bakgrunden nu!


Frida.

Jag.

Örhängen.

Min snygga väska.


Klocka

Jag har beställt en rosa Grand sand klocka. Tycker den är så fin och perfekt till sommarklocka. Min andra klocka gick ju i sönder för någon månad sedan och istället för att laga den så köper jag en ny, smart :-)


Min klocka. Bild från http://www.grandsand.com.


Underbara bil

När jag körde hem från Ystad i lördags så hördes det som att bilen blev träffad av en sten. Min första tanke var stenskott så jag synade igenom bilen så där inte var något, men jag hittade inget. I går när jag skulle köra till Bjärred får jag en chock när jag sätter mig i bilen. Framrutan har spruckit!!!! Förstod direkt att jag fått stenskott och gick ut och tittade var det satt. Då hade stenen hamnat i kanten av rutan, vid en svartfärgad list. Inte konstigt att jag inte såg det. Stenen var bara en centimeter från att flyga förbi bilen men valde ändå att landa på min ruta, underbart.

Det är ju inte hela världen egentligen och nu i efterhand när chocken har lagt sig lite så var det ändå ganska bra. Rutan behöver faktiskt bytas ut till en fräschare och nyare ruta. Kan ju bara bli bra detta.

Firar detta med ett glas vin ikväll. Eller rättare sagt kanske för att dränka mina sorger. Beroende på hur man ser det. Glad för en ny ruta eller ledsen att lägga ut 2000 kronor för att en sten landar fel?!


Bjärred

Jag och Maria har varit i Bjärred ikväll och ätit glass, gått på bryggan och fotograferat. Hon fick vara min modell när jag provade min kamera. Jättemysigt!

















Vänner eller inte

Jag är trött på att vara den som hör av sig.

Jag är trött på att bjuda men inte få.

Jag är trött på att alltid behöva vara den som åker.

Jag är trött på att vara reserv.

Tolka själva. Blunda eller se.


Träskor och The holiday

Godmorgon,

En ny vecka och den näst sista på Tetra Pak, sedan väntar godisfabriken Leaf Sverige. Läkerol i mängder, åhh!!

Såg en bra film igår kväll innan jag täppde de grönblåa juvelerna, The holiday. Jag tyckte den var riktigt bra. Skulle helt klart kunna testa att byta liv med någon för två veckor. Tänkt vad häftigt! Om dessutom snyggingar som Jude Law hade dykt upp och förvandlat ens värld hade det ju varit klockrent :-)

Dags att jobba, för att sedan kunna njuta av solen i eftermiddag!


Filmen.

Biosalongen.

Har ni sett dessa snyggingar till träskor?! Mammas nya.
Tycker de är så snygga och passar bra till de som inte vill ha höga klackar.


Pastasallad

Jag gjorde en så god pastasallad ikväll. Det är perfekt och gott med sallader på sommaren. Man kan ha i lite av varje eller vad man har hemma. Idag hade vi i, Matildas egenodlade plocksallad, rocculasallad och rädisor. Sen var det egna jordgubbar från trädgårdslandet, champinjoner, gurka, tomat, paprika, fetaost, rödlök och fefferoni. Supergott!


Pastasalladen, till det kall cider och en snaps.

Fick se bilder från Matildas midsommarfirande i Uppåkra. Snygg va?!

Solar

Sitter ute och solar i det fina vädret. Skulle läsa i min bok, men valde istället att sova en stund. Kan lova att jag var genomsvettig när jag vaknade. Nu är det snart dags att gå ut igen efter att ha varit inne och svalkat av sig.
Var hos Matilda en stund innan, fick med mig massa egenodlade grönsaker.


Min solstol.

Skugga.

Supersnygga jag.

Supersnygga mamma.

Sture.

Odlingarna från Matilda.

Var och tittade i mitt trädgårdsland, och hittade dessa vackra blommor.
Chokladfärgad borstnejlika. Är svag för mörka blommor.

Dagboken

Jag har nu äntligen tagit mig tiden och sett den omtalade filmen Dagboken. Jag satt beredd med näsdukar för tydligen skulle det vara en mycket bra film som är otroligt gripande. När mer än halva filmen hade gått undrade jag när jag skulle börja gråta. När filmen så gott som var slut började jag verkligen fundera på när jag skulle börja gråta. När filmen var slut och skivan ute från spelaren undrade jag om det överhuvudtaget var rätt film jag sett.

Filmen var bra, helt klart. Men den överträffade inte mina förväntningar av vad alla sagt. Jag har antagligen haft förhöga förväntningar på den. Men visst var den fin, jag kan verkligen tänka mig att se den igen för den var väldigt fin och vacker. Men några tårar blev det dessvärre inte.

Nu står storstädning på programmet och senare i eftermiddag blir det förhoppningsvis en tur till havet.



Filmen.

Ystad

Jag har varit i Ystad hela dagen hos mormor och morfar i deras kolonistuga, helt underbart. Har bara njutit och tagit det lugnt i det fina vädret. Vi har fikat med hemmagjord rulltårta och wienerbröd och ätit upp resterna av midsommarmaten, som blev över från deras firande igår. Det har varit en riktig kanondag!


Vackra midsommarblommor.

Kolonistugan.

Växthuset.

Trädgårdsland.

Mormor.

Penseér.

Dekorationer i trädgården.

Jag.

Morfar vattnar jordgubbarna.

Hembakat såklart, chokladrulltårta med vanilj/citronkräm och wienerbröd.

Jag.

Blommor.

Matbordet.

Midsommarmat.


Midsommarafton

Godmorgon,

Vilken midsommarafton det blev igår, kan nog ärligt säga att det var den bästa på många år. Vi var ett riktigt kanongäng hemma hos Marit och Johan i Malmö. Dagen började med en fantastiskt god fördrink, fresita (tror jag den hette) med jordgubbar, har ni inte testat så köp det var magiskt gott. Sen blev det silla förrätt, jag som älskar sill. När vi ätit upp ägnade sig några åt kubbspel och grillstartning, medan andra valde köket för förberedande av huvudrätten. Så gott det är med grillspett, och vilka tillbehör vi hade.. sallad, potatisallad, fetaost, nötter, och tsatsiki. Till efterrätt blev det jordgubbar och glass.

En superkväll med fina vänner, nya som gamla. Tack för ni förgyllde min midsommar :-)


Fina värdparet.

Vilius.

Veronica.

Midsommarblomma.

Sill.

Snapsen.

Förberedelserna i köket.

Fina Veronica fixar med maten.

Skål.

Grillmästaren.

Grill.

Spett.

Resterna av maten.

Jag.

Kerstin och Johan.

Johan fotograferar.

Vilius och Veronica.

Söta Marit.

Coola Henrik.

Veronica och Kerstin.

Killarna.

Kubb.

Glada Kerstin.

Henrik njuter av glass och jordgubbar.


Testbilder

Jag har provat att fotografera med min nya fina kamera, några testbilder.








Systemkamera

Godmorgon,

Jag har varit vaken snart en timme eftersom jag har en förkylning som inte vill ge sig och som gör att jag inte kan sova. Känner mig väldigt osäker på hur jag ska göra ikväll med midsommarfirandet. Vet faktiskt inte hur mycket jag kommer orka med. Får fundera och känna.

Igår efter jobbet åkte jag till Media Markt. Hade hittat en systemkamera som jag skulle köpa. Jag hade redan i huvudet bestämt mig för vilken jag skulle köpa. Men jag ville ändå ha deras åsikt som jobbade där. Jag bad de plocka fram alternativ för mig som är nybörjare med klass. Fick fram kameran jag redan bestämt mig för Canon 450d.
Har hört att Canon ska vara väldigt bra både genom vänner och bekanta men också genom sökningar på internet. Det andra alternativet var Nikon 3000d (tror jag den hette). Nikon var billigare men enligt mig sämre då den hade färre funktioner, mindre prestanda och ingen LiveViev m.m. Blev att jag köpte Canon, och jag är än sålänge väldigt nöjd. Jag gjorde igår mitt livs tredje dyraste köp, mina bilar har varit dyrare, men det är förhoppningsvis värt det.


Kanna

Jag och mamma hittade en gammal vattenkanna i en contiener för ett tag sedan som vi tog med oss hem. Den är i zink och ser nästan ny ut. Vi skar av ovansidan på den och sådde sommarblommor så snart hoppas vi det blommar.. det ser just nu inte ut som att det kommer några blommor i år :-)


Blommor.

Efter jobbet i dag, blir det en runda till Media Markt. Systemkamera ska ev. köpas!

Vilken morgon! Vindstilla och klarblå himm...

foto0191 (MMS)

Vilken morgon! Vindstilla och klarblå himmel, underbart. När vi skulle till jobbet i morse var en luftballong uppe och flög i luften. Ovanligt att det är ute så tidigt på dagen men fint var det:)


Gammal vän

Godkväll,

Jag har varit ute och gått en promenad med en gammal kompis nu ikväll. Har inte träffat honom på många år. Eftersom han vanligtvis bor i Stockholm så blir det inte så ofta man träffas. Supertrevligt var det i alla fall :-)

Var och handlade innan idag. Blev bland annat till systemet. Tycker det kan vara bra att ha lite vin och cider hemma. Ska man ändå köra iväg och handla kan man lika bra handla ordentligt. Man vet aldrig när man blir sugen ;) Gick också inom blomsteraffären och köpte en midsommarbukett min kära familj och en sten med en prinsesskrona till mig.


Inköpen från systemt.

Blombuketten.

Stenen.

Sov gott mina vänner!

Besök

Jag har sovit många timmar i natt.. närmare bestämt nio, känns som att det var nödvändigt.

Idag har vi fått fint besök på jobbet.. P-O är och hälsar på! P-O och jag jobbade tillsammans när jag var sommarjobbare på Tetra Pak för fyra år sedan. Han är så rar och go.. så när han fyllde 60 år hade jag börjat jobba på en perenna odling. Jag fick med mig en låda blommor därifrån som jag sedan skickade med pappa till jobbet. Han överlämnade denna låda med alla olika sorters blommor till P-O och det blev väldig succé. Långt efter, så pratade han om dessa blommor han fått av mig.. även idag sa han att han uppskattat det väldigt mycket. Så roligt att höra!

Nu har jag precis ätit min lunch som bestod av supergoda plättar som världens bästa Elin gjorde till mig igår :-)


Mina plättar! Bild från Elins blogg: Elinssommarlov.blogg.se

Inget Malmö ikväll

Jag ställde faktiskt in eftermiddags träff i Malmö. Jag är helt slut efter att inte sovit ordentligt den senaste tiden. Sover alldeles för få timmar per natt och tillslut säger kroppen ifrån. Sen har jag en förkylning som sitter och spänner också. Ont i halsen och huvudet och täppt i näsan. Matilda har samma symtom, så det kommer säkert från hennes dagis.
Har suttit ute med mammas kofta och med filt i solstolen och vilat, och nu ska jag snart gå och lägga mig. Funderar på att ta en halvtimmes flex i morgonbitti också.

När jag kom hem idag från jobbet så hade världens bästa Elin städat på mitt rum och plockat blommor och satt i vatten. Så fint och så glad jag blev!


De fina blommorna som Elin plockat till mig.

Sture passade också på att vila sig.

Matilda kom och hälsa på en stund.

Midsommar på fredag

Åhh, snart är det midsommar så underbart. Hoppas på fint väder så vi kan vara ute. Äta god mat, dricka gott och umgås med fina vänner.. kan inte bli så mycket bättre då :-)
Linnet jag köpte igår och tänkte ha på midsommar är sött men i kombination med vad jag ska ha på mig förövrigt kan det bli väldigt utmanande.. det återstår. Ni kommer få se, för bilder kommer att tas under kvällen.


Beskrivning av midsommar:
"Midsommar är en högtid som firas kring sommarsolståndet. Ursprunget till midsommar är förkristet, men kyrkan har valt att fira Johannes Döparens födelse vid samma tidpunkt. Idag firas midsommar i Sverige med dans kring midsommarstången och inte sällan med sill och färskpotatis på matbordet."


God midsommarmat som här serveras hos mormor och morfar.


Omväg

I morse när jag cyklade till jobbet så gick min cykling på rutin. Mina tankar var någon helt annanstans när jag skulle svänga av mot jobbet och fortsatte utan att tänka att cykla mot centralen (dit jag cyklar när jag ska till skolan). Istället för att vända så blev turen extra lång i dag. I och för sig väldigt skönt :-)

Efter jobbet idag ska jag till Malmö. Det är tur man har skånekort/sommarkort så man åker billigare, annars hade jag nog varit ruinerad nu ;)


Kommissarie späck

Jag och Elin var på bio i kväll och såg Kommissarie Späck. Det är tyvärr ingen film som jag rekommenderar någon att se. Vi hade trott att det skulle vara en komedi men där var mest blod, knivar och mord. Inte något för en 12 åring direkt, kanske inte för en 23 åring heller.

Vi var en runda på Center Syd tidigare ikväll. Köpte en klänning, en rosa väska, guldig bikini och ett såå snyggt linne som jag ska ha på midsommar :-)


Elin på bio.

Snacks.

Jordgubbar som vi fikade med efter bion.


Guldiga bikini.

Min rosa väska.

Present

Nu har jag kommit hem från jobbet och när jag kom hem stod där ett paket på bordet. Det var till mig. Det var en  nagelacktorkapa. Den är jätte söt! Nu har jag precis målat naglarna och apan har torkat det! Ska snart till bion med Elin och Matilda men först en tur till Center Syd.


Apan

Layout

Jag skulle gärna vilja ha en annan layout på min blogg. Har vetat hur man gjort tidigare, men har glömt all kodning. Försökte själv men får inte rätt på färgerna. Någon som har något bra tips hur jag får en mer personligare layout?


Är ute och promenerar i det superfina vädr...

foto0189 (MMS)

Är ute och promenerar i det superfina vädret. Känns som att jag kunde lämnat jackan inomhus för vilken värme det är:)


Hemma igen

Godmorgon,

Allt är som vanligt igen och helgen har flygit förbi och finns nu bevarat som ett underbart minne för livet. Tågresan igår gick bra, var väldigt trött men kunde inte somna. Det tog en extra timme hem igår, eftersom där var banarbete vid spåren. Somnade nog inte förrän närmare 01.00 i natt.. sen hade jag ställt klockan fel så det ringde klockan 05.10, sen somnade jag inte om..
Vet inte varför jag sover så lite nuförtiden.. inte bara i helgen, kommer inte i säng förrän midnatt så gott som varje kväll och upp halv sex. Känns som jag går på överskottstid nu.
Hade i alla fall gulligaste Elin som väntade på mig när jag kom hem!

Ikväll ska jag, Matilda och Elin på bio och se Kommissarie Späck. Hoppas bara jag inte somnar i salongen :-)


Stan

Jag och Maria sitter nu på tåget tillbaka till verkligheten. Vilken helg.. skulle nog nästan kunna påstå att det är en av de bästa och mest händelserikaste helgerna i Stockholm. Det har inte blivit mycket sömn denna helg så jag är ganska trött nu, men det är så mycket värt det.

Var ute en runda med Ullis i fredags kväll när vi kommit upp. Gick till Victoria i Kungsträdgården. Trevligt! Sen under hela lördagen så gick hela dagen åt bröllopet, ett längre inlägg om det finns skrivit tidigare på bloggen med bilder från dagen.

Dagen i dag började lugn med att slappa framför tvn och städa, diska och packa. Vid lunch gick jag och mötte upp fina Helena. Gick en lång promenad innan vi satte oss och fikade vid Norra Mälarstrand precis vid vattnet. När vi gick in mot stan igen kom en kortege med bilar, i den ena av dessa satt Märtha Louise och Ari Behn. Vi fortsatte gå och sedan såg vi Wille Craafoord med sin familj. Helena tycker inte alls detta är lika kul med kändisar som jag gör :-)

Efter vi fikan så mötte jag upp R. Vi gick en sväng i stan, bland annat vid vattnet nedanför slottet. Där såg vi Prins Henrik av Danmark och båtarna som Danmarks kungafamilj bott i under denna helg :-))


Åhh, vad jag älskar Stockholm!


Maria och Ullis i fredags.

Hann se slutet på konserten för Victoria och Daniel. Där fälldes helgens första tår.

En stund senare var vi nere där konsterten hölls och där stod bilarna
pakerade längs gatorna som delar av gästerna ska åka i.

Jag och Ullis på Victoria.

Utsikt över Norra Mälarstrand.

Cafeét jag och Helena fikade på.

En häftig bil.

Danmarks stridsfartyg.

Prins Henrik, till vänster i vit mössa.

Båten som Danmarks kungafilm sov på.

Uppgången där brudparet kom upp från båten igår.

Gräset som var utrullat efter landgång till slottet.

Maria innan tåget kom.


Odenplan

Vi hade bestämt oss för att gå ut igår kväll för att känna på Stockholm under natten. Efter en lång dag var det skönt att komma hem och duscha, äta och slappna av framför tvn och bröllopsmiddagen innan vi gick in mot stan. 

Strax innan tio kom vi iväg och då bestämde vi oss för att gå till Kungsträdgården. Där var uppträdanden och en bra stämning. Dock så slutade det redan klockan elva och nattklubben som de skulle ha på Gustav Adolfs torg öppnade inte förrän tolv.

Vi försökte gå in på uteserveringar runt om Kungsan men där var så mycket folk så vi gav upp. Jag fick tag på Evelina och hörde lite vart de var, eftersom hon och Martin också är i Stockholm denna helg, men då hade de precis kommit hem. Vi gick vidare mot Stureplan sen upp mot Birger Jarlsgatan och sedan var vi vilse. Vi hade gått sålångt att där inte fanns tunnebana där. Vi ringde till Ullis och hon ledde oss vart vi skulle gå. Kom till Odenplan och mötte upp henne och hennes bror och sedan gick vi till Cliff Barnes. Ett litet ställe med bra musik och mycket folk.

Idag ska jag upp på stan och fika!


Innan vi gick.

Vi i Kungsträdgården.

Eagle Eye Cherry.

"Varuhuset" huset.


Gifta

Vilken dag! Det började med att vi gick till kyrkan och trodde att vi skulle kunna stå där och titta. Men där var avspärrat så vi kände att vi nog såg bättre någon annanstans. Därför gick vi vidare runt slottet och vem såg vi där om inte Joachim Lennholm som är Pernilla Wahlgrens ex (för er som inte vet, så bokstavligen älskar jag och Maria poliser och kändisar), dessutom i sin polisuniform. Efter att ha pratat med en jättetrevlig kvinnlig polis kom vi fram till att vi heller inte att kunna se vigslen där då det inte fanns någon storbildsskärm, därför fortsatte vi gå ännu en bit. Vi hamnade tillsslut vid operan, där vi stannade. Hade en så rolig eftermiddag. Satt på trottoarkanten med våra tiaror och flaggor och det lockade tydligen väldigt mycket folk. Vi blev fotograferade av alla möjliga, allt från Göteborgs-Posten till privatpersoner, intervjuades av engelsk tv och finlänska tidningar.

Vigseln följde vi på storbildskärm och jag kan nog lova att alla runt om oss grät. Gud så vackert det var i kyrkan! Vi hade hoppats att efter vigseln kunna följa kortegen som skulle gå vid sidan om oss. Men tyvärr så trängades och knuffades folk så mycket att vi inte såg något. Fick en bild på Victoria när de sitter i vagnen.

Efter kortegen gick vi till framsidan av slottet och såg när de kom från båten och gick upp för trappan, där stod bland annat alla gästerna och väntade på brudparet. När de sedan gått in så sprang vi till andra sidan för att sedan se de komma ut på balkongen, och där fick vi se dem igen, fick till och med en bild på när Daniel pussar sin fina fru. Allting avslutades med att alla runt om kring slottet sjöng vår vackra nationalsången.

Nu är vi i lägenheten och har precis ätit, ska snart åka in mot stan och se vad Stockholm har att bjuda en kväll som denna.


Joachim Lennholm

Godis delades ut av långa män.



























Vi sitter på första parkett utanför Kungli...

foto0177 (MMS)

Vi sitter på första parkett utanför Kungliga operan:) Här kommer vi ha den perfekta utsikten över allt som händer under dagen, vigslen, kortegen och vinkningen på balkongen. Det kryllar av poliser och media, vi har blivit fotograferade av Stockholms stad, GP och en En fotograf.


Klara

Godmorgon,

Vi var uppe med tuppen i morse, närmare bestämt lite över sju. Vi har suttit bänkade framför tvn sedan de började sända om bröllopet i morse. Nu är vi klara inför dagen, tiarorna är på, flaggorna är nerpackade och matsäcken är gjord :-)


Jag med min fina krona.

Jag och Maria.

Kungsan

Vi har landat i Stockholm och resan gick bra.. åkte direkt till Vasastan när vi kom fram, det är där som vi ska bo under denna helg. Hann se lite på konserten som visades på tv inför bröllopet i morgon. Jag tror inte ett öga var torrt när barnen sjöng för Victoria och Daniel. Gud så vackert! 

Nu har vi precis kommit hem från en kväll i Kungsträdgården! Supertrevligt och härligaste vänner.



Maria och jag i Kungsan.

Jag.

Tåget

Nu sitter vi på tåget mot Stockholm.. har öppnat rosévinet och äter snacks till! Livet är bra just nu :-)


Jag.

Vinet och varsin dator, den perfekta tågresan.

Jag och Maria.

Acceptera

Hur långt tid ska det behöva ta innan man inser att situationen är ohållbar!!!?
Kärleken är inte allt så enkelt är det!


Ny prognos

Var inne och tittade på hur vädret ska bli i morgon, just för att se om det har ändrats något sedan jag tittade sist. Nu ser det ut som att det ska bli 16 grader och lätt molnigt.. kanske kan bli ganska behagligt i alla fall :)


Packar

Godmorgon,

Idag går tåget mot älskade Stockholm. Klockan halv sex närmare bestämt. Kameran, laddare, sverige flaggorna, p-piller, klackaskor, fyra (!?) BHar är allt nerpackat tillsammans med allt annat nödvändigt man behöver :) Och inte för att glömma resevätskan.. kan ju inte riskera att bli rosétörstiga på tåget!!

Åhh så kul detta ska bli.. tänk bara så mycket kändisar och kungligheter jag kom att få se, underbart :)


Frågan är bara vilken tid vi måste vara vid kyrkan för att få någon chans att se något!?


Rörsjöparken

Jag har precis kommit hem från Malmö och Rörsjöparken.. har varit där med sötaste Emelie :) Hon hade gjort sallad och hade vin med sig, tack! Vi njöt i det superfina vädret, pratade och hade så trevlig. En perfekt kväll :)


Fina Emelie.

Njuter.

Jag i solen.

Salladen som Emelie gjort.

Myrorna var snabba framme på resterna.

Emelie och jag.


Fina kungafamilj

Finns det något vackrare?

Åhh, så fina bilder.. och vad jag önskar att jag hade haft en systemkamera nu till helgen så jag hade kunnat fotografera från bröllopet! Hade varit så kul att haft egna bilder från en så stor händelse. Pengarna som det kostar att lägga på en sådan kamera är inte prioriterat nu.. så jag får nöja mig med min halvt söndriga digitalkamera med en zoom som bara fungerar när den själv vill!






Bilder från Aftonbladet och Expressen.

Nu är fikan slut.. back to work!

Vurpade

Godmorgon,

Idag är det ett underbart väder.. sol och fantastsikt!! Så lite som gör en på ett så gott humör. There's something about the sunshine.. Efter jobbet i dag ska jag till Malmö och ha picknick.. mys på hög nivå :-)

Igår hade jag mina nya träskor på jobbet, tänkte att jag skulle gå in dem.. klacken är cirka tio centimeter och botten är i plast.. när man går med plastklack på plastgolv blir det väldigt halt. Detta fick jag bevisat igår. Jag gjorde världens vurpa!! Tack och lov var det ingen som såg det mer än en städare som hjälpte mig upp. Nu känner jag att jag har ont i foten, armen och benet, känns nästan som träningsvärk men det är antagligen som jag sträckte mig under fallet. Vad gör man inte för att vara fin på arbetet ;)


Vin i soligt väder

Jag cyklade direkt efter jobbet till stan för att träffa Frida.. vi satte oss och hade en trevlig kväll med mat och dryck :-) Det var verkligen kanonväder, soligt och skönt hela kvällen!

I morgon kväll bär det av mot Möllan.. ska också bli superkul :)


Frida.

Mitt goda rosé.

Jag.

Min mat.

Jag roar mig i toalettkön.

Sov gott söta ni!

Vädret

Jag var inne och tittade på hur vädret skulle bli på lördag i Stockholm.. 12 grader och halvklart till mulet! Jag som hade tänkt ha klänning på mig på bröllopet.. får hoppas prognosen ändras även om jag tror att chanserna för det ganska små.. men sålänge det inte regnar får man vara glad :)



After Work

Goddag vänner,

Ny dag och det är fint väder.. underbart! I dag efter jobbet ska jag på After Work med Frida.. mysigt :) Har tänkt unna mig själv ett glas rosé, det är ju trots allt lillördag!!

Nu har jag har förövrigt börjat räkna ner till bröllopet, tre dagar kvar!! Kan inte fatta att jag ska vara där.. ska bli såå kul :) Vackra Victoria och Daniel, blir lite tårögon bara av att se en bild på de två.. Kan bli den bästa resan till Stockholm någonsin.. åhh vad jag längtar!!



Maria med prinsesskornan som vi ska bära på bröllopet!

Grekland

Kvälls,

Nu ligger jag i sängen redo att täppa de blå.. har tagit på min ögonkräm så mina skönhetstecken kan jämnas ut. Är det någon som vet varför det svider när jag har tagit på det? Kan det vara farligt?

Kvällen har annars varit skön, sista filmen "Min stora feta grekiska semester" av de tre filmer jag hyrde sågs ikväll, dock saknade jag min filmkompis Elin.. Jag hade fått för mig att filmen skulle vara någon typ av en uppföljare av bröllopet men det var inte alls samma. Det enda som var sig likt var tjejen i filmen. Men filmen var bra, ganska mysig och det får en att vilja åka till Grekland!

Har fått två Depend nagellack i dag :) Ett grönblått och ett organget.. jättesnygga! Målade genast mina naglar med det grönblåa och det blev lysande snyggt!


Sov gott!


Filmen och nagellacken.

Mitt snygga nagellack målat på fingrarna.


Star Struck

God morgon mina vänner,

Jag försökte skriva ett inlägg med mobilen i går kväll och det lyckades men bilden kom på fel håll. Så jag får göra om det nu från datorn istället.
Vi såg vår andra hyrda film igår, Star Struck, det är nog egentligen en ungdomsfilm men jag tyckte den var bra. Gullig och kärleksfull.. tänk om ens eget liv hade varit hälften så spännande som deras :-)

I kväll åker Elin hem :-( Tråkigt.. har varit så kul och mysigt att haft henne dessa dagar!!



Huvudrollsinnehavarna i filmen.

När jag och Elin låg i sängen och innan vi somnade.


En intensiv kväll

Det har gått i ett sedan jag kom hem från jobbet. Det började med att jag och Elin var ute en runda med Sture i koppel sen gick vi in och lagade mat, pastasallad. Medan salladen fick stå och dra sig så passade jag på att slänga på ny färg i håret, så nu är jag mörk igen :-) Under tiden som färgen verkade så åt vi.
När vi ätit klart så var det till att snabbt skölja av färgen och tvätta håret för att sedan kasta sig in i bilen och köra på lägenhetsvisning tio minuter senare.. på visningen gick det bra. Lägenheten var fin men ingenting för mig. Det var alldeles förmycket som hade behövts göras vid och priset är redan uppe i 1,2 miljoner kronor.

Efter visningen åkte jag och Elin till Nova (idag igen!?) vi fikade lite och gick runt och hade trevligt :-) När vi kom hem gick vi in om och lämnade våra väskor och sen ut igen för att gå en lång runda.. vår dagliga kvällspromenad! Nu sitter vi i soffan och myser och ska snart fika igen och se vår andra film, Star Struck!


Elin med Sture i kopplet.

Elin lägger i den hackade salladen till pastasalladen.

Jag utanför lägenheten.

Elin och kakan.

Lägenhetsvisning

Godmorgon,

Helgen och loppisen har som sagt varit väldigt lyckad och populär och det ryktas nu om att den kommer fortsätta även framöver och då också bli ännu större.. vilket är så kul :-)

Filmen igår, Harispray som vi skulle sett, såg vi fram till klockan tio sen gick vi och la oss. Var trötta efter långa dagar.. låg och läste kontaktannonser istället, mycket roligare! Vilka nötter det finns.. vi låg och skrattade rakt ut efter vad vi läste.. "Är ärlig, trevlig singel lite för länge, lång, mörk, tycker om riktigt stora kvinnor. Gillar film, musik och böcker" sen en "Trevlig man söker homosexuellman, gärna med invandrarbakgrund" men den som vi tyckte var sorgligast var en kvinna som var 63 år och sökte fler väninnor att umgås och göra roliga saker med som att resa och fika. Tänk att det ska behöva gå så långt att man annonsenserar om att få fler vänner, hemskt!!

Ikväll ska jag på lägenhetsvisning..  mest på skoj för den är på tok för dyr, men ack så fin :-))


Hairspray.

Ligger i sängen myser med Elin.. har nöjet...

foto0099 (MMS)

Ligger i sängen myser med Elin.. har nöjet att läsa kontaktannonser i en gammal tidning:) vilka fantastiska insändare som skrivs.. allt från önskan om riktigt stora kvinnor till homosexuella invandraremän och nya väninnor att resa med. Underbar kvällaktivitet att le åt!


Snurr

Jag och Elin har varit ute och gått en lång runda, så skönt!! Vi gick förbi en rolig lekplats som vi var tvungna att testa.. ni kan tro att det snurrade i huvudet efter, men kul var det :-)


Elin gör sig redo för första snurret.

Jag i full action.

Elin

Fortsättning och blommiga tights

Det var andra dagen på loppisen idag och den gick över förväntan.. har varit en mycket lyckad loppis som vi ska försöka ha igen till hösten. Det har visat sig finnas ett väldigt stort intresse, vilket är jättekul!
Efter loppisen körde jag och Elin och shoppade lite.. blev tre nagellack och två blommiga tights till mig och en tröja med puffärm till Elin :-)

Ikväll blir det Hairspray på tv.. kul!


Jag utanför loppisen.

Elin.

Mina tights.

Nagellacken.


Loppis

Vilken fantastisk dag vi har haft i dag. Loppisen gick riktigt bra.. vilken efterfrågan och så mycket folk. Vi är sååå nöjda!! Loppisen fortsätter i morgon, så har ni vägarna förbi så kom :-)

I natt så ska min söta kusin sova över här.. jättemysigt!! Vi har varit nere i stan och hyrt filmer och köpt massa godis och snacks som vi ska ikväll :-) Det bästa är att hon även ska stanna några nätter till sen, ska bli så kul.


Loppisen.

Parkeringen.

Elin som försäljare.

Jag provar utklädningskläder som spöke.

Elin och Sture.

Elin och Matilda.

Jag och Mamma myser efter en lång dag.

Filmer och snacks.


Vilken loppis! Hela parkeringen är full oc...

foto0052 (MMS)

Vilken loppis! Hela parkeringen är full och har varit sedan långt innan vi öppnade. Hade aldrig kunnat tro att det skulle bli en sådan anstormning hit, helt otroligt vad roligt:)


Träskor och liftare

Jag och Matilda tog en tur till Nova precis innan de stängde. Meningen var att Matilda snabbt skulle in ett ärende, men istället blev det jag som shoppade. Gick förbi Scorett och av en slump så hittade jag dessa skönheter.. träskorna. Har sett så många som har, överallt ser man någon.. senaste igår hos Evelina. Så nu är jag också trendig :-) Köpte även en supersnygg svart kjol med hög midja!!

Spenderade kvällen hos Matilda. Vi satte upp de sista skyltarna längs vägarna. Vi valde att göra det ikväll eftersom det inte är så mycket bilar ute då, och av de bilar som körde där så tror jag att så gott som alla stannade och på något sätt hälsade på oss. Var det inte ambulansförare som vinkade och log, så var det personer som tutade och skrattade eller som bara tittade och såg glada ut :-) Sen blev vi erbjudna lift också, när vi gick på 108:an stannade en bil oss och frågade om vi ville ha lift.. så sött! Kan förstå varför han stannade, det ösregnade och vi halvsprang längs vägkanten :-)



Skyltarna.

Matilda vid bilen längs vägen.

Mina träskor.


Film och skyltar

Var hemma hos Evelina och tittade på filmen Dear John i går. Hade förberett med servetter för vi räknade med att tårarna kom till att spruta.. och jag tror faktiskt att ögonen tårades i alla fall någongång under film på oss alla. Den var bra, men jag hade förväntat mig så mycket mer.. trodde dock han skulle svälja stoltheten tidigare för kärlekens skull, snyft!!

Påvägen hem sedan så pratade jag med Matilda. Eftersom det har regnat hela veckan har vi inte vågat sätta upp skyltarna vi gjorde i helgen. Men nu var verkligen dags, loppisen börjar i morgon. Dock var klockan halv tolv när jag var där och det var mörkt så vi fick gå på känsla. Att först klättra upp och sedan stå i lutning i en backe men en meter högt ögräs på sina håll och samtidigt lägga ut ett lakan och fästa det var inte så enkelt. Men vi fick den att bli plats och vi tror det blev bra. Vi satte även upp den andra skylten på ladan. Vi tog en tur och körde och tittade sen när vi var klara, men vi såg tyvärr inte så mycket eftersom det var så mörkt.
Matilda hade ställt allt iordning av de sakerna som vi har än sålänge och det blev kanon. I dag kommer nog ett lass till mig saker sen även på lördag. Ska bli så kul och se hur detta kommer bli :-))



Fika och snacks hos Evelina.

Filmen.

Skylten på ladan.

Matilda i ladan efter att ha ställt allt på plats. Dock dålig bild eftersom
jag inte har blixt på mobilen.

Dear John

Ikväll ska jag se Dear John, en film regisserad av Lasse Hallström och som hade biopremiär i fredags. En romantisk krigs- och dramafilm som handlar om John, ung kille som träffar sitt livs kärlek Savannah. Men efter den 11 september 2001 så bestämmer han sig för att ta värvning i armén igen och lämnar Savannah. De ska då under tiden skriva brev till varandra. Men Savannah träffar en ny kille Tim, som hon förlovar och gifter sig med. När John får veta detta, tvingas han ta sitt livs svåraste beslut..

Åhh vad jag tycker om romantiska filmer.. kan behöva drömma sig bort för någon timme :-)




Firande på stan

Är så glad i dag, först sommarjobb sen ett mycket bra tentaresultat :-) Detta var ju tvunget att firas ikväll. Det blev lite mat och vin på stan. Mycket trevligt!


Leaf

Jag har fått mitt andra sommarjobb, det blir på Leaf Sverige (Malaco) där jag tidigare arbetat men då via Manpower. Det känns roligt och jag är så glad. Nu har jag jobb hela sommaren, vilket som känns helt fantastiskt!! Är så stolt över mig själv :-)

I kväll ska det firas!


Skorpor

Satte igång och bakade när jag kom hem från jobbet. Blev först kanelbullar som vi ska ha på loppisen på lördag. Sen satte vi en sats med Diana skorpor. Småbröd som vi fick hos mormor och morfar i helgen, jättegoda!

Diana skorpor cirka 50 stycken:

250 gram smör
2 dl socker
3 ägg
3 dl hackad sötmandel
7 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 msk vaniljsocker

Rör ihop smör och socker och vispa sedan ner äggen. Blanda sen ner de resterande ingredienserna.
Dela in degen i sex längder och lägg på bakplåtspapper. Längerna ska vara 25 cm långa.
Grädda i 10-12 minuter på 200 grader. När de har svalnat så dela i jämna bitar. Torka i ugnen i 8-10 minuter på samma värme.


Kanelbullarna.

Skorporna.

Tjejkväll

Var hos Evelina igår tillsammans med Karina. Hade en riktig tjejkväll, pratade om allt möjligt och jag tycker det är sååå kul att sitta och diskutera och prata om varför man tycker på ett eller annat sätt.. det blev allt från jobbkarriär till hur många barn man vill ha :-) Kul! Lägensedan jag hade en sån kväll men oj vad tiden gick.. ett tecken på att vi hade trevligt!!

Tack flickor för ni förgyllde min kväll!



Goda blåbärsmazariner som Evelina bjöd på. Se bara så fin förpackningen är!


Sommarjobb

Första dagen på sommarjobbet på Tetra Pak är över. Det kan bli kul där och jag kommer få mycket att göra. Har gått igenom lite projekt som jag ska ha, det är mycket som organisera och planera. Passar mig perfekt. Kan dock vara svårt att sätta sig in i något som man egentligen inte vet hur det ska fungera :-) Men det är tur det finns personer man kan fråga då som jobbar med det varje dag.

Fick en rundvandring idag också, har ju varit här tidigare men denna gången känns mer seriös och väldigt inriktat på logistik. Har varit nere på stora Tetra Pak vid Råbyholm och fått mitt passerkort, det tidigare jag hade var tydligen avmagnetiserat. Fick åka taxi dit :-) Kändes dock onödigt, erbjöd mig att köra själv men de tyckte jag kunde unna mig en taxiresa. Vet inte om det var så spännande, tycker mest det är stelt att sitta i en taxi. Framförallt om man sitter i framsätet och det är en chaufför som man förstår vad den säger. På något sätt så känns det som att man måste prata då. Det blev mest prat om vädret eftersom han hade sandaler på sig och det har regnat hela dagen.

Har fått en egen arbetsplats och dator, känns så häftigt!! Funderar på om jag ska ta med ett kort på min katt, alla andra har ju på sina barn.. så varför kan jag då inte ha på Sture? För än sålänge är mitt skrivbord ganska tomt, då jag gör det mesta på datorn så det hade passat fint :-)


Ikväll ska jag till Evelina tillsammans med Karina, Kul!

Love Stockholm

Idag börjar Love Stockholm 2010, som kommer hålla på enda fram tills Victorias och Daniels bröllop. Eftersom det är Sveriges nationaldag så inleddes evenemanget med firande utanför slottet vid Skeppsbron med musik och underhållning. Man kunde även se detta på TV 4. Love Stockholm kommer innehålla musik, dans, kultur, mat, design, spännande kontraster, hade såå gärna velat delta i detta. Längtar tills jag ska till Stockholm och till bröllopet :-)

Har fått foton skickade till mig direkt från fina Stockholm!


Konserten vid Skeppsbron.

Slottet.

Love Stockholm 2010.

Utsmyckning i Stockholm.


Förberett loppisen

På lördag och söndag nästa vecka mellan klockan 12-16 är det loppis i Uppåkra, och vi är i full gång och förbereda det. Jag och Matilda har varit runt i byarna och grannkommunerna och satt upp lappar, lagt lappar i brevlådor och satt upp på anslagstavlor. Annonsen var med i Sydsvenskan idag, och kommer även vara där nästa helg. Har ringt folk under dagen och frågat vart loppisen är osv.

Vi har också målat två lakan som ska sättas och hängas upp. Ett ska hängas upp på ladan, som man ser från väg 108 och ett ska läggas på en kulle som man ser från motorvägen. Så om ni kör här i slutet på veckan så titta efter en stor skylt med "Loppis".

Nu blir det grillat med bland annat majskolvar, så gott :-)



Mamma och jag.

Fikan som Matilda bjöd på.

Pappa och Matilda.

Ladan, där loppisen ska vara.

Jag.

Skylten.

Matilda målar.

Jag färdigmålad med färg överallt.

Fred Perry

Fick en Fred Perry kofta av Matilda idag. Har velat ha en sån hur länge som helst :-) TACK!




Nu ska vi till Uppåkra och fortsätta ordna med loppisen som vi ska ha nästa vecka. Mäta, planera och förbereda. Har ni Sydsvenskan, så titta på annonsen vi satt in under Loppis.


En tur till Malmö

När vi körde hem från Ystad igår blev det påvägen bestämt att vi skulle ta en tur in till Malmö och släppa av mig där. Maria och Martina var nämligen på fest hemma hos deras arbetskamrats kompis Niklas. Fick lite snabbt "piffa" till mig i bilen, inte så lätt när man inte har så mycket att piffa med.. men ett täckstift, läppglans och lite parfym fixar det mesta :-)

Vet inte hur jag ska beskriva själva festen.. det hade kunnat bli jättekul, men vi tre var de enda tjejerna bland ett gäng killar som alla kände varanda, behöver nog inte skriva mer än så :) Fick ialla fall lyssna på några schlager låtar innan det röstades ner för att återgå till deras trance musik..


Jag, Maria och Martina.

Niklas och någon.

Jag.

Maria.

Mattias (arbetskamraten) och Martina.


Brännskadad av cigarettändaren i Ystad

Varit hos mormor och morfar i Ystad  och i deras stuga hela dagen och haft det jättemysigt, och nu sitter jag i deras soffa och är så mätt att jag knappt kan röra mig.

Vi åkte hemifrån vid tolv tiden och när vi kom fram så fikade med med hemmagjorda bullar, bröd och olika kakor, gott. Sen ville de ha hjälpt med att resa ett tält som de har på tomten, gick bra även om det tog lite tid innan vi visste vilka fästen som skulle sitta var osv. men tillsslut blev det klart :-) Sen tog jag och Matilda bilen och körde till en affär som heter Olssons Basar och köpte småsaker som ljus, servetter, flaggor till kungabröllopet och Matilda köpte även ett roulettspel med shotar som hon ska ge present nästa vecka när hon ska på student.

Efter att ha suttit och solat och pratat ute i deras trädgård så åkte vi hem till deras lägenhet och skulle äta middag. Men innan vi hann hem i lägenheten hann jag bränna mig på cigarettändaren i bilen. Jag satt i bilen och skulle vänta på att de andra skulle hoppa in så vi kunde köra. Under tiden satt och jag och pillade på ciagrettändaren!? fråga mig inte varför, har aldrig lekt med den innan. Men i vilket fall som helst så laddades den med eld och på något sätt hamnade den på min tumme. Jag har ett svagt minne av att den fastnade på skinnet och jag skakade av mig den och sprang ut ur bilen i ren chock. Det utvecklades en rökutveckling i bilen och luktade bränt skinn. Tändaren hamnade i sätet brevid och utan att tänka mig för så kunde det faktiskt ha kunnat börjat brinna på riktigt i sätet. Jag fick en skadad tumme men annars gick det bra.

Nu har vi ätit middag, gryta, potatis, böner, gele, inlagda gurkor. Till efterrätt blev det hemmagjord glass och fruktcoctail och kex. Är det konstigt att jag är mätt :-)


Fika.


Jag, mamma och pappa påväg att lyfta tältet.

Morfar och Matilda spänner det sista på tältet.

Olssons Basar.

Deras träsgårsland.

Jag och Matilda, vi råkade ta likadana känningar på oss idag.

Matilda.

Mamma.

Min brännskadade tumme.

Bröllop i Stockholm

Jag har fått en helt fantastisk överraskning. Maria har ordnat boende i Stockholm och tågbiljetterna är bokade, så nu ska vi på det kungliga bröllopet på riktigt :-) Jag är överlyckling, en dröm blir sann!


Fina Maria och jag, en bild som togs för något år sedan.


Sex and the city 2

God morgon,

Har varit vaken någon timme nu. Svårt att sova när det är varmt och ljust. Läste ju ut min bok igår och började direkt på en ny, "Den dubbla tystnaden" av Mari Jungstedt. Har läst henne tidigare sex böker som alla är kriminalromaner och handlar om Visby. Har faktiskt hennes senaste bok också som väntar på mig, så det blir det sen direkt efter denna :)

Var tillsammans med Frida, Karina, Maria, Martina, Sanna och Anna igår kväll och såg Sex and the city 2. Först var vi och åt på Viggos och satt och pratade innan filmen började eftersom vi hade valt föreställningen som började vid klockan 21.00. Filmen var bra, men den sista tiden av filmen kunden kortats ner. Dock hade den ingen handling och det var inte alls samma glitter och glamour som varken serien eller första filmen hade.

Idag ska jag till mormor och morfar i Ystad, har inte varit och hälsat på dem på jättelänge. Ser ut att bli fint väder så förhoppningsvis blir det solning i dag också. Kan kanske bli en liten tur in till stan, det är så fint där på sommaren.


Martina och Karina.

Maria.

Jag och Frida.


Boken som jag läser.


Svider

När jag kom, la jag mig direkt ute i solen och läste min deckare. Jag smorjde ordentligt in mig för att minska risken att bränna mig. Efter några timmar i solen och en utläst bok är jag röd och det svider på axlar, bröst och smalben. Inte alls så skönt faktiskt.. men vill man vara fin så får man lida pin :-)

Ska göra mig klar för att åka mot stan och äta med fina vänner, sedan väntar Sex and the city 2 :-) En rolig sommarlovsfirandekväll!


Sommarlovet har börjat nu.. så underbart...

Sommarlovet har börjat nu.. så underbart. Kan inte förstå att jag gått ett av två år, känns väldigt overkligt men kul. När skolan startar igen befinner jag mig i Italien för att sedan komma hem solbränd och förhoppninsvis väldigt laddad inför kommande år. Ett år som kommer innebära nya praktiker och nya tentor. Har mycket att se framemot. Jag vill tacka alla som har hjälpt mig klara detta året med toppbetyg, som stöttat, peppat och lyssnat på mig och ett speciellt tack till min mamma som varit så snäll och förhört mig inför varje tenta trots att jag vet att hon inte tycker det är särskilt spännande. Nu hoppas jag det blir en sommar med jobb, sol, bad och mys vänner och familj:)


Mys i solen

Var och träffade Maria i stan i kväll. Satt på Stortorget och pratade och njöt i det fina vädret. Hann med och träffa Frida också en snabbis.. en trevlig kväll!


Jag, när jag väntade på bussen.

Maria.


Sitter ute i det fina vädret och solar til...

bild3 (MMS)

Sitter ute i det fina vädret och solar tillsammans med mamma. Eller jag solar och hon sitter halvt i skuggan med foten. Åhh, vad härligt detta är..


Facebook

Vad man kan få reda på mycket genom snok på både Facebook och Internet.. fantastsikt :-) Och det som en vän sa till mig härromdagen stämmer nog så klockrent in, eller det är en början till det.. återstår att se. Men allt detta genom snok på Facebook!!
Tror faktiskt inte det är någon som inte snokar, oavsett om man vill erkänna det eller inte..

Nu blir det till vårdcentralen med mamma. De ska titta till hennes fot efter operationen sen väntar solen.

Underbara sol

Var hemma efter lunch idag och gick direkt ut med en solstol och satte mig i det fina vädret. Helt underbart! Där har jag suttit och läst min nya bok "I grunden utan skuld" av Vivica Sten, som är jättebra! Har redan kommit snart hälften i den. Jag läser nästan bara på sommaren och då blir det mest deckare och romaner.. mord och romantik, härligt :-)

Nu ska jag gå ut igen och njuta av mitt glas rosé.. mummmmss!!


Boken som jag är djupt försjunken av.


Före solningen.

Efter solningen.


Kungliga bröllopet

Det börjar snart närma sig det kungliga bröllopet mellan Victoria och Daniel, något som jag drömt om att få vara med om att få se på plats i så många år. Som jag längtat och tjatat om sedan förlovningen offentliggjordes för 1 ½ år sedan. Alla i min närhet vet. Få stå längs kortegen och vinka med sina svenskaflaggor och ta del av en av den största händelsen i Sverige.
Nu har allt förändrats och ingenting är självklart längre. Har inget självklart boende i Stockholm, inget självklart umgänge där och framförallt ingen att gå på bröllopet med. Jag är inte bitter, men jag kommer gräma mig åt detta sålänge jag lever.

Min dröm som plötsligt blivit så många andras verklighet. Fuck.


Victoria och Daniel.

Fall

Har precis kommit hem från en trevlig fika med en trevlig Evelina, alltid lika myyss!

Tänkte berätta om ännu en sak som hände igår, förstår inte.. så mycket med småsaker som hände igår runt om kring var helt sinnes!! Men ialla fall jag satt i soffan och reste mig och skulle gå. Då fastande ena foten runt datorsladden!? och jag tappar helt balansen och ramlar rakt ner i golvet. Där ligger jag rak lång på golvet med en sladd runt foten. Mamma som ser alltihop utifrån genom fönstret undrar om jag skrattar eller gråter och väntar på att få något normalt livstecken från mig. Men jag grät inte, jag skrattade. Idag har jag ont i min arm och blåmärke efter fallet.


Blåmärket är inringat, syns nästan inte, men det känns!


Torra fötter

Det har kommit en skrapa för torra fötter och hård hud från Scholl. Den är supereffektiv och fötterna blir verkligen sommarfräscha efter man använt den. Kan vara bra att tänka på nu när man börjar gå i lättare och öppnare skor. Den kostar 125 kronor och är helt klart värd pengarna.




Förpackningen.

Designen på skrapan.

RSS 2.0