Lagom i tid till halloween, mamma med värm...

foto1134 (MMS)

Lagom i tid till halloween, mamma med värmande ansiktsmask!


Sittsår

Jag har varit ledig från skolan i ungefär en och en halv vecka. Det har såklart varit skönt och avslappnade att få lite ledigt. Även ifall jag pluggat till tentan så är det mycket skönare att själv kunna styra tiden än att åka till Hässleholm. Men herregud, det känns som jag har fått sittsår. Jag är så trött på att sitta i soffan. Jag äter, pluggar, vilar och sitter i soffan. Första dagarna är det underbart men nu får jag nästan panik! Vet inte vart jag ska ta vägen. Det spelar ingen roll att jag varit ute och gått om dagarna, städat och tvättat här hemma, jobbat på kvällarna, träffat vänner osv. För tillslut så landar jag ändå i soffan. Och ikväll hade jag tänkt se filmen på TV3, kan man se den stående tro?!

Så mycket bättre

Dricker te för att lindra min onda hals och ska strax titta på "Så mycket bättre", det är Tomas Di Levas dag. Mysig söndag!


Vinkväll






Tradera

Jag har lagt in annonser på Tradera. Hoppas nu bara någon köper!


Höstpromenad




















Storstädning

Det pågår storstädning i garderoberna här hemma. Kläder och skor framförallt. Det är inte klokt vad mycket man samlar på sig! Tvättar för fullt nu och sedan ska det strykas och läggas ut på Tradera. Kanske kan få in en liten slant. Jag har min kära förebild M, som sålde för nästa 6000 kronor på just Tradera. Grymt!


Tidsfördriv, gissa kändis?

foto1110 (MMS)

Tidsfördriv, gissa kändis?


Senil

Jag blir rädd för mig själv, nu ska ni få höra. I eftermiddags skulle jag baka en cheesecake till helgen, det är ju trots allt halloween. Det saknades en del ingredienser som jag var tvungen att handla innan jag började. Vi bor ganska nära Netto, typ 1-2 minuters gångväg. Men idag orkade jag inte gå så jag bestämde mig för att ta cyklen. Fick handlat vad jag behövde och började GÅ hem. Kommer hem och börjar förberede bakningen, då kommer jag på att jag glömt cyklen!! Det var bara att gå tillbaka och hämta den.


Armband

Jag ska visa vad som låg hemma och väntade på mig igår, ett jättefint armband. Tack!




Robins

Jag, Maria och Lasse var på Robins tv-inspelning i Malmö ikväll. Jonas Gardell och Maria Lundqvist var gäster. Det var riktigt roligt, tre komiker!! Alltid intressant att vara på en tv-inspelning, mycket som inte visas i tv.


Lasse och Maria.

Inspelningen.

Jag är på tv-inspelningen av Robins, jätte...

foto1105 (MMS)

Jag är på tv-inspelningen av Robins, jättekul!


Trasig ugn

Jag gjorde kasslergratäng ikväll som jag satte in ugnen. En ugn vars lampa hade gått i sönder, trodde jag. Efter en stund tyckte jag det var konstigt att inte osten hade smällt mer. Då visade det sig att ugnen gått sönder. Har kollat proppen och den är som vanligt. Så jag tog upp en stekpanna och la ner kasslergratängen. Men lika gott blev det! Vid dessa tillfällen är man sååå tacksam att man bor i en hyresrätt. Imorgon klockan åtta ska jag hänga på telefonen till LKF.

Ikväll ska jag till Malmö, vad jag ska göra, får ni reda på sen!


Ser kanske inte så gott ut, men det var det.

Den trasiga ugnen.

Posten

Efter bakslaget från Findus så jag har en ny praktikplats, det blir på Posten Logistik. Verkar jättekul! De har ett projektarbete klart till mig som jag ska jobba med. Och första veckan ska jag dessutom få gå runt på de olika avdelningarna, process, försäljning, transportledningen, åka med en säljare en dag, ÅKA MED EN LASTBIL en dag, för att få se flödet i företaget. Det är nog det jag ser fram emot mest, att få åka lastbil, förstår ni? Det är en dröm som går i uppfyllelse!! Jag är glad, mycket glad.


Jag och pappa är ute och går. Vilken tråki...

foto1102 (MMS)

Jag och pappa är ute och går. Vilken tråkigt väder. Nu regnar det igen!


Vi beställde in varsin efterrätt också, så...

foto1101 (MMS)

Vi beställde in varsin efterrätt också, så gott! Har haft en supermysig kväll. Kommit hem nu, blöt av allt regn.. Strax lägga mig och titta på SVT Play, Våra vänners liv. Kul med en serie, som för en gång skull, handlar om ett manligt kompisgäng.


Skål lillördag!

foto1100 (MMS)

Skål lillördag!


Jag sitter och pluggar dag väntar på att k...

foto1098 (MMS)

Jag sitter och pluggar dag väntar på att klockan ska bli halv fem så jag kan åka till Malmö. Fika ikväll med go vän! En fika inkl. vin kanske? Jag har gått på halloweenledigt nu, vilket är så skönt. Och det borde firas!


Jag har köpt ett par nya höststövletter. E...

foto1097 (MMS)

Jag har köpt ett par nya höststövletter. Ett par riktiga godingar!


Jobb

Som jag har berättat tidigare så söker jag ju extrajobb. Nu har jag fått erbjudanden om jobb, och inte bara ett utan totalt 3+1 stycken (har redan så smått börjat jobba på ett av dem)!!

Jobb nummer 1: Telefonintervjuare.
Arbetstid mellan 17.00-21.00 på vardagar.
Fördel: Flexibelt, styr själv hur mycket man vill jobb.
Nackdel: Kan bli långtråkigt.

Jobb nummer 2: Försäljare i en kakelbutik. 
Arbetstid mellan 15.00-18.00 på vardagar samt 10.00-14.00 på lördagar, fast schema.
Fördel: 
Nackdel: Stressigt jobb och stressigt med fast schema.

Jobb nummer 3: Via rekryteringsföretag. Lagerjobb i Svedala.
Arbetstid: Vid behov, dagtid.
Fördel: De månar om deras anställda.
Nackdel: Dagtid och i Svedala.

Jobb nummer 4: Via rekryteringsföretag. Logistikarbetande, mycket tunga lyft.
Arbetstid: Flexibelt, styr själv hur mycket man vill jobba.
Fördel: Arbetstiderna.
Nackdel: För tunga lyft.

Råd mig!

Göteborg

Jag ska förhoppningsvis till Göteborg om några veckor, men måste först hitta ett prisvärt hotell. Vill ju inte lägga alla pengar på boendet bara. Ska ju roas också!


Nya turer

Jag var på Media markt igår och skulle höra om min laddare till datorn var klar. Som ni kanske kommer ihåg så var det ju laddare det var fel på och inte datorn. Det kom de på efter att haft datorn inne på verkstaden två gånger, och nästan tre månader.
Men igår fick jag höra att verkstaden och Media markt bråkar om min sladd. Verkstaden vägrar att betala en ny för att de menar att de vill ha in hela datorn isåfall. Media markt i sin tur menar att de redan haft inne datorn två gånger med laddaren. Och att de hade haft möjligheter att undersöka laddaren då. Jag får alltså ingen ny sladd förrän Media markt och verkstaden bråkat klart?!

Får det verkligen gå till så? Har fått rådet att vända mig till min kommunala reklamamationsnämnd och prata med dem hur jag ska gå till väga. Jag köpte datorn i augusti förra året. En månad senare gick en ljusslinga i sönder och hela skärmen blev svart. I somras ett år efter, innan garantin går ut så laddas inte datorn. Det hela är inte över, och jag lämnade in datorn i slutet av juli, för snart fyra månder sedan. Bortsett från detta så är hela datorn allmänt seg. Speciellt sedan verkstaden bytte moderkort. Samt att minneskortläsaren tar tid att koppla.

Även ifall datorn inte var jättedyr så kostade den ändå 4000 kronor. Och jag förväntar mig att den ska hålla längre än ett år? Någon som kan ge mig råd!


Jag är och jobbar. Ganska roligt faktiskt....

foto1094 (MMS)

Jag är och jobbar. Ganska roligt faktiskt. Hänger med trevliga kollegor. Nu har jag en liten paus. Sen in igen. På återseende!


Jag var ute och gjorde några ärenden idag....

foto1092 (MMS)

Jag var ute och gjorde några ärenden idag. Bland annat på Media Markt. Nya turer med min dator. Berättar om det senare. Passade, när jag ändå var i närheten, på att köra inom Nova. Det är ju rea i flera butiker nu. Inte alls bra för min plånbok. Hittade massor snyggt!


Läppstift

Jag måste bara visa mina läppstift jag köpte i lördags. Är de inte snygga? Ett neutralt och ett piffigt rött. De är från Nivea, så det är inte vad för något skit som helst bara för de är köpta på Ullared :) Om det nu var någon som trodde det! Fick igår också höra från en i klassen att vi kanske ska dit på ett stuidebesök. hade varit så kul. Tänk att få se bakom Ullared. Deras transporter och logistik. Hoppas verkligen att vi får åka dit.



Bröllopsbok

Har ni sett min fina födelsedagspresent jag fick av Matilda?! Det kan inte bli mer passande. Jättekul att ha, med tanke på att jag var uppe i Stockholm under bröllopet samt att jag älskar Kungahuset.


Ledig

Godmorgon,

Måndag idag och jag är ledig. Ska i och för sig plugga för det är snart tenta. Men ska försöka hinna med några ärenden också, och då ska jag tvinga pappa med mig. Han behöver komma ut mer än att gå en promenad på området.

Men nu är det först frukost.


Photoshop

Jag har laddat in Adobe Photoshop i datorn. Satt en stund och testade på det. Det är väldigt länge sedan jag jobbade i det programmet. Jag har mycket kvar att lära mig igen, men kul är det.


En bild på tåget i London.

Söndagsmiddag

Behöver nog inte ens nämna att middagen blev mycket uppskattad ikväll!


Söt

Finns det någon sötare?




Stek

Jag har idag lagat mitt livs första söndagsstek. Ska serveras med potatis, brysselkål, rödkål och Kiviks äppelmos. Gott!


Steken.

God smak med purjolök, äpplen och persilja.

Telefonsamtal

Under ett segt telefonsamtal kan man fördriva tiden genom att fotografera sig, då blir det så mycket roligare!






Fynd

Jag handlade faktiskt en del på Ullared igår. Det är ju väldigt billigt där. Men man måste bara på sin vakt för vissa prylar kan till och med vara dyrare än någon annan butik. Men för min del blev det mest hygienprodukter som duschcream, body lotion, deo, läppstift, solkräm, schampo, balsam, tops och en del till både fötter och händer samt presentpapper, ljus, kort, cykellampa, tights, hörlurar, dvd skivor och bakformar. Mest tråkiga men väldigt nödvändiga saker som är skönt att ha på lager hemma.


Deo 17,50 kronor och body lotion 11 kronor (kan ju inte vara sämre?)

Bobbys, från 9,95 kronor st.

Varma termostrumpor 24,95 kronor för två par.
Köpte även vanliga svarta strumpor, 5 pack för 29,95 kronor.
 

Ögonskugga 16,95 kronor. Kan vara kul att ha att mixa med.

Fotfil 6,95 kronor och fotbalsam 19,95 kronor.

Fotbad 179 kronor.


Jag kunde bara inte köpa dessa. Han är spe...

foto1078 (MMS)

Jag kunde bara inte köpa dessa. Han är speciell och populär men inte tillräckligt för min intimaste kroppdel. Tyvärr Morgan!


Ullared

Jag var hos Frida igår. Åt god mat och hade en mysig kväll med goa tjejer. 

Imorse åkte jag och mamma till Ullared. Det regnade hela vägen upp. Tråkigt att köra i mörker och regn. Men vi kom fram, fikade och sedan gick vi in. Tog det lugnt när vi gick där inne. Vid något tillfälle så kom det väldigt mycket folk. Alla trängs och är irriterade. Förstår inte det. Alla är där av samma anledning och alla vet hur det är på Ullared. Man kommer inte fram fortare för att man knuffas. Men vi fick köpt vad vi skulle. Eller nästan. Jag fick inget regnställ, det var tyvärr slut. Nu är vi hemma och allt är uppackat. Så nu sitter jag och vilar i soffan med ett fotbad (som jag givitvis köpt idag) med massage, vibrator och värme, underbart.

Ikväll ska jag till Maria och Lasse för middag och film.


Frida, Nathalie och Cajsa.

Mamma imorse.

Jag på parkeringen.

Ullared.

Entre.

Överfull vagn.

Mamma shoppar.

Sortering på köksbordet innan inläggning i skåp.

Rapport från Ullared!

foto1079 (MMS)

Rapport från Ullared!


Vi är i Ullared. Körde hemifrån klockan se...

foto1077 (MMS)

Vi är i Ullared. Körde hemifrån klockan sex och kom för en stund sedan fram. Nu sitter vi och fikar i bilen.


Jag är hemma från Malmö och har lagt huvud...

foto1075 (MMS)

Jag är hemma från Malmö och har lagt huvudet på kudden. Perfekt i tid för att hinna sova några timmar innan vi kör i morgon!


Världens porrigast toalett!

foto1074 (MMS)

Världens porrigast toalett!


Naglarna och läpparna målade och jag är på...

foto1072 (MMS)

Naglarna och läpparna målade och jag är påväg till Malmö!


Alkoholfritt

Ikväll ska jag till Frida i Malmö på middag. Det ska bli så kul. Hennes syster kommer också, vilket som också ska bli kul. För henne har jag inte träffat tidigare. Men för min del så blir det en nykter kväll. För klockan 06.00 imorgon bitti går bilen till Ullared och då måste min knopp vara fullt körbar och pigg. Men ikväll ska jag ha kul oavsett hur hög procenthalten av alkohol är.

Önskar er en trevlig fredagskväll!


Armband

Jag tycker det är väldigt fint med stora armband. Detta fick följa med mig hem från en marknad i London. Är det inte snyggt?


Thaisoppa och frisyr

Jag provade att göra en egen thaisoppa ikväll som förrätt och jag måste säga att den blev så god. Kan detta ligga i generna, kanske skulle satsa på att bli kock?


Innehållet - grädden.

Fräser.

Mixar.

Färdiga soppan.

Sedan blev det wok till huvudrätt.

Kortare, tuffar och så snyggt.

Min nya frisyr.

Tack goa A!


Jag är hos min privata frissa och blir kli...

foto1064 (MMS)

Jag är hos min privata frissa och blir klippt. Fint ska det va!


Helevetes dag

Jag kommer aldrig mer påstå att jag är tillfreds med hur jag har det. För då kommer ett bakslag som slår ner en direkt. Jag hade praktiken typ klar, men idag kommer ett mail "Vi har haft personer som har slutat, och det dyker upp problem som påverkar oss i så stor utsträckning att jag måste säga nej till pratiken hos oss." Och det visste man inte häromdagen när man typ sa ja till mig?!

Detta förstörde min dag. Kunde inte koncentrera mig i skolan och på grupparbetet. Tankarna var i fullt fokus på praktiken. Men jag har mailat till en kontakt på Posten och väntar på att höra något från honom, samt att jag ska på intervju på Ekdahls Åkeri på måndag.

Inte nog med detta så trängde en man sig i kön när jag var och handlade mat. Orkade inte säga något för jag är inte säker på att jag hade kunnat behärska mitt språk.

Nu ska jag till stan och förhoppningsvis blir jag på bättre humör av det.

Tillfreds

Jag känner mig ganska tillfreds med mitt liv just nu. För första gången sedan i våras. Kan det äntligen ha börjat vända nu? Hur som, jag lever livet precis som man ska göra som 24 åring och njuter varje sekund.
Livet är gött! Eller, bara EN sak som ska komma på plats, avslutas eller fortsätta?! Det ger sig väl så småningom.


Hässleholm är täckt av snö!

foto1061 (MMS)

Hässleholm är täckt av snö!


Kallt

Godmorgon,

Idag är det kallt, riktigt kallt. Strax över nollan. Tur jag fick mössa och vantar förra veckan. Och dessutom har jag beställt halsduken i samma serie, som är påväg :)

Ska fika med Karina senare i eftermiddag. Eftersom hon numera bor i Stockholm så blir det inte att vi ses lika ofta längre, men idag är det dags, kul! Sen efter det ska jag hem till Alex och få klippt mina toppar. Även håret kan behövas piggas upp i denna tid.


Bröllopsbok

Har ni sett min fina födelsedagspresent jag fick av Matilda?! Det kan inte bli mer passande. Jättekul att ha, med tanke på att jag var uppe i Stockholm under bröllopet samt att jag älskar Kungahuset.


Body shop

Detta köpte jag på Body shop i London. Body lotion, värmande ansiktsmask och body butter med doft av cocus. Mycket billigare i Sverige. Det var många som sa att det skulle vara så dyrt i London. Men vi upplevde inte det, oavsett lågt pund. Ja, strunt samma, här kom jag ialla fall billigt undan och det tackar jag för.



Ullared

Jag ska åka till Ullared på lördag med mamma och Matilda. Ska se om jag hittar vinterjacka, regnkläder och annat smått. Toppen! Var något år sedan jag var där sist, så det ska bli kul. Har hört att de har byggt om?! Tyvärr har jag inte följt serien Ullared, men har ju inte kunnat undgå att läsa om Morgan och Ola-Conny :) Vem vet, kanske stöter på dem i varuhuset.



Min lunch idag blev Keldas färdiga thaisop...

foto1056 (MMS)

Min lunch idag blev Keldas färdiga thaisoppa, så god! Måste verkligen testa att göra en egen sådan soppa en kväll. Någon som har ett bra recept?


Jobba

Jag har varit och jobbat några timmar nu ikväll. Nytt och kul. Eller inte kul kanske, men nödvändigt. Och det bästa är att när jag var påväg dit, så ringer telefonen. Ännu ett nytt jobb eventuellt på gång. Säga vad man vill, men målmedveten är jag bannemej!


Fjärils te

Vi är hemma från London. En helt underbar stad och helg. Vi har turistat, shoppat och haft det så bra. Nu har jag packat upp, duschat, vilat och nu sitter jag och dricker fjärils te. 

Samtidigt som jag sitter här och dricker mitt te så funderar jag. Det snurrar i huvudet. Jag är så ledsen över vilka såkallade "vänner" det finns. Välj bort mig som vän istället. Tack!


London


Big ben.

Parlamentet.

Angelina Jolie och Brad Pitt.

London eye.

Buckingham palace.

Thriller.

Piccadilly circus.

Röd buss.

Tower Bridge.


Vi går genom Hyde park med fulla shoppingk...

foto1043 (MMS)

Vi går genom Hyde park med fulla shoppingkassar påväg till Harrods för att fortsätta där. Är så nöjd med vad jag köpt, koftor, tröjor, tights, body lotion, ansiktsmask m.m. Och mer ska det bli.


Vi har det underbart här. Tittar på allt m...

foto1040 (MMS)

Vi har det underbart här. Tittar på allt man ska titta på, åker röda bussar, shoppar och hänger på engelska pubar. Så kul!


Musikalen vi var på igår kväll var så bra....

foto1034 (MMS)

Musikalen vi var på igår kväll var så bra. Michael Jacksons bästa låtar live. Jag och Elin träffade idag på Britney Spears på Marylebone Road. Nu är det lunch sen vidare till Nothing Hill och Tower Bridge.


Vi är i London och allt har gått bra. Nu ä...

foto1031 (MMS)

Vi är i London och allt har gått bra. Nu är vi inne i centrum och tittar. Har besökt slottet, parlamentet, Big ben och London eye. Ikväll ska vi på musikalen Thriller.


Vi sitter och fikar och dricker vin. Snart...

foto1028 (MMS)

Vi sitter och fikar och dricker vin. Snart går planet. Mitt hjärta slår, kanske bra det, men det slår lite för snabbt. Be till högre makter att allt kommer gå bra.


Uppe

Jag är uppe och äter frukost. Om en stund åker vi till Kastrup. Om mitt hjärta slår!

Färväl, eller på återseende.


Postenkväll


Tjejmiddag hos Linnéa.

Veronica.

Anna och mitt mineralvatten (observera vatten och INTE vin ;))

Jag.

Marit.

Maria som hade gjort en väldigt god efterrätt, daimtårta.

Fina värdinnan.

Tack för en trevlig kväll!

Tjejmiddag

Ikväll ska jag och de andra postentjejerna på tjejmiddag hos Linnea. Sen är det hem och packa det sista, för inatt åker vi till London. Hjälp, flyget och terrorn närmar sig!


Det kändes nästan som jag var i en skräck...

foto1023 (MMS)

Det kändes nästan som jag var i en skräckfilm imorse när jag cyklade till centralen. Mörkt, dimmigt och tyst!! En skum känsla. Nu sitter jag i alla fall på tåget. Som i och för sig verkar ha vaknat på fel sida. Eller tekniska problem som det kallas. Det backar istället för att köra framåt.


Födelsedag

Jag har haft en underbar dag idag. En perfekt födelsedag! Två olika möten, med två positiva besked och nu ikväll middag med familjen. Dessutom fina presenter och många gratulationer.

Tack alla för ni har gjort denna dag till så fantastisk!


Öppnar presenter.

Pappa och mamma.

Jag.

Fredrik.

Matilda och Sture.

Efterrätten, min goda äppelkaka.


Överraskad med blomsterbud


Tusen tack!

Mössa och vantar

Varit ute och promenerat en timme nu, skönt men kallt. Det gäller att ta bra med kläder på sig, eller framförallt mössa och vantar. Och det är precis vad jag fick i morse, ny mössa och nya vantar. För idag är det ju så att jag fyller 24 år och det firades med sång och några presenter i morse. Ikväll blir det middag och jag tror även det blir några fler presenter, tycker mig ha sett det.


Min nya mössa.

Rotmos

Vi åt hemmagjord (såklart) rotmos igår. Mycket kolhydrater men väldigt gott.


Varit och handlat mat till imorgon, den st...

foto1011 (MMS)

Varit och handlat mat till imorgon, den stora dagen, ska ju ha middag här hemma då. Sen blev det en tur till kyrkogården också för att plantera nya blommor. Nej, nu ska jag börja planera London.


Fotograferade


Maria och jag på Hipp.


Firade min 24 års dag


Jag, födelsedagsgrisen.

Veronica och jag.

Söta Maria.

Sanna, Frida och Marit.

Veronica, jag och Maria.

Efter middagen gick vi och schejkade loss på dansgolvet. Tack för en mycket trevlig kväll!

Vi har en trevlig kväll med god mat och vin!

foto1008 (MMS)

Vi har en trevlig kväll med god mat och vin!


Jag och Maria klara för att åka in till Ma...

foto1007 (MMS)

Jag och Maria klara för att åka in till Malmö!


Jag har haft en mycket trevlig kväll. Det ...

foto1004 (MMS)

Jag har haft en mycket trevlig kväll. Det började med några glas på stan och slutade med hemmagjorda, ack så goda, cosmopolitan:) Några timmars sömn nu för i morgonkväll/natt väntar Malmös nattliv igen.


En spontan kväll med god mat hemma hos goa...

foto1001 (MMS)

En spontan kväll med god mat hemma hos goaste vänner!


En trevlig after work med vänner!

foto0999 (MMS)

En trevlig after work med vänner!


Tvätta och bakat bröd är vad jag gjort hel...

foto0998 (MMS)

Tvätta och bakat bröd är vad jag gjort hela förmiddagen Och ringt praktikplatser. Och ringt flygbolaget inför nästa veckas resa till terrorhotade London. Och duschat. Men nu är står jag och väntar på bussen för att åka in till Malmö.


Kvällen i Uppåkra har varit jättemysig. Ja...

foto0995 (MMS)

Kvällen i Uppåkra har varit jättemysig. Jag har precis kommit hem, så nu kallar sängen. Sov gott!


Jag är hemma hos Matilda och Fredrik. Fast...

foto0991 (MMS)

Jag är hemma hos Matilda och Fredrik. Fast Fredde är inte hemma så vi kör en systerkväll med äppelpaj och film!


Pajer

Jag gjorde två pajer när jag kom hem. En äppelpaj med kokos och nötter till efterrätt ikväll och en grönsakspaj med italienska kryddor till i morgon kväll. Mums!


GI äppelpaj med kokos och mycket nötter.

Grönsakspaj.

Jag och Maria har varit ute och gått en ru...

foto0950 (MMS)

Jag och Maria har varit ute och gått en runda i stadsparken och nu vilar vi.


Min nya favoritkrydda, curry. Så god och a...

foto0948 (MMS)

Min nya favoritkrydda, curry. Så god och användbar!


Planterat höstblommor






Garn och GI

Jag var på Media markt drygt en halvtimme idag, tillslut så kom de på att det nog var själva laddaren det var fel på?! Om man nu lämnar in en dator där felet är att datorn inte laddas ordentligt. Ser man då, som serviceavdelning, inte till att kontrollera laddaren? Nu har jag ialla fall fått datorn med en tillfällig laddare. Min laddare är på reperation..

Sen efter vi varit på där körde vi till Arlöv. Mamma är sugen på att börja sticka igen och jag vill ha en magtröja. Hittade ett mönster vart vi ska korta av längden på. Köpte även garn och stickor.

Lagade wok när vi kom hem. Kan verkligen rekomendera IKEAs wok panna, den är grym och kostar bara 59 kronor! Har dessutom köpt nya GI böcker. Ska läsa mer om metoden så jag kan bli smal.


Mamma i garnaffären.

Garnet, mönstret och stickorna.

Wok.

GI böckerna.

Jag är på Media markt och ska göra ett nyt...

foto0946 (MMS)

Jag är på Media markt och ska göra ett nytt försök att hämta min dator. Det verkar tyvärr inte gå så bra. Felet är fortfarande inte åtgärdat! Behöver jag ens nämna att jag är måttligt irriterad? Massagestolen i väntsalen är just nu det enda positiva i den butiken.


En färgstark och fin soluppgång fick mina ...

foto0943 (MMS)

En färgstark och fin soluppgång fick mina ögon skåda imorse när jag var ute och gick.


Jag chokar mig själv med kolhydrater och r...

foto0940 (MMS)

Jag chokar mig själv med kolhydrater och riktigt socker. Vi äter kanelbullar. Jag äter en halv. Så gott!


Entré

Jag ska en runda till Entré idag. Ska se om jag hittar födelsedagspresenter till mig själv :) Snart fyller jag 24 år. Och på lördag ska vi fira. Jag och de goaste tjejerna ska ut och äta, dansa och ha det så trevligt!


Filmkväll

Jag har varit och hyrt tre filmer på Hemmakväll. Har ni sett någon av dem, omdöme?!


Julie & Julia, Änglavakt samt Har du hört ryktet om Morgans?.


Är ute på en promenad, skönt men blåsigt.

foto0934 (MMS)

Är ute på en promenad, skönt men blåsigt.


Monki

Jag skulle kunna köpa hur mycket som helst inne på Monki. Åhh, så fina kläder!





Vi är på sjukhuset och ska hämta pappa. Ha...

foto0929 (MMS)

Vi är på sjukhuset och ska hämta pappa. Han ska få komma hem idag. Min bil har förvandlats till sjuktaxi.


Fredagssällskapet sover


Fredag


Entrecote med blåmögelost, blomkål, stekta grönsaker och beaniesås.

Vin.

Mamma och jag.

GI äppelpaj.


Vi är och hälsar på pappa. Han mår bättre ...

foto0903 (MMS)

Vi är och hälsar på pappa. Han mår bättre men har svårt att gå stabilt. Jag tog med mig chokladmuffins som vi precis har fikat med.


Jag har varit på möte i Malmö för ännu ett...

foto0901 (MMS)

Jag har varit på möte i Malmö för ännu ett volontärsjobb. Det kändes mycket bättre och roligare än det stället jag var på tidigare i veckan. Så jag kommer nog provjobba här en helg längre fram så jag känner att det är något jag verkligen vill hjälpa till med. Ska berätta mer senare vad det är för något. Nu ska vi åka och hälsa på pappa.


RSS 2.0