Morgonkaos

Godmorgon Fredag,

Jag har sovit oroligt inatt.. vaknade av ett sms vid tolvtiden, vilket jag aldrig annars brukar göra, sen tog det två timmar innan jag somnade om. Men jag fick läst en del i böckerna jag lånat på biblioteket till rapporten, vilket känns skönt.. hellre det än att bara ligga och vrida och vända sig.

Nu har jag precis kommit till Posten även ifall jag egentligen tänkt vara hemma. Men eftersom jag ändå skulle upp och köra mamma och pappa så kunde jag lika gärna fortsätta. De har nämligen åkt till Lübeck idag :) Så man skulle kunna säga att jag har föräldrafritt nu.. helt oplanerat, eftersom jag egentligen själv skulle varit iväg denna helg.

Men det var nära de fick ställa in sin resa, då det uppstod ett kaos hemma imorse.. Pappa gick i förväg för att slänga sopor. Till saken hör att han går med kryckor, eller nu har han bara en krycka i och för sig. Han tog soporna och nycklarna i den lediga handen (man måste ha nycklar för att komma in i sophuset) och gick iväg. När jag och mamma kommer efter och möter honom, så frågade han om han verkligen fick nycklarna, för han hade inte dem på sig. Panik! Det var mörkt ute och vi hade en tid att passa. Jag gick tillbaka till lägenheten för att se om de låg på golvet hemma eller om han tappat dem på vägen. De gick tillbaka till sophuset (som är utomhus och där lamporna var i sönder) och letade. Men vi hittade inte dem. Klockan var 07.10 och deras buss gick 07.20 från stan. Men precis när vi skulle ge upp trampade mamma på dem. Då hade antagligen pappa tappat nycklarna när han skulle lägga ner dem i fickan, eftersom dörren till sophuset redan var öppen. Sen blev det full fart mot stan, och de hann med bussen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0