Ordning och reda

foto1488 (MMS)

Mamma och Matilda mötte upp mig vid lägenheten efter jobbet. Vi röjde undan och satte allting på plats. Nu är det bara kläder, skor, lite andra småsaker som ska köras dit sen kommer jag så småningom kunna flytta dit på riktigt. Ni skulle se så fint där är och ännu finare ska det bli!


Glädjebesked

Jag fick ett glädjebesked idag på jobbet. Mina arbetsuppgifter kommer ev. att expanderas till övriga terminaler i Skåne. Detta kommer isåfall innebära riktigt mycket jobb för min del :)

I eftermiddag ska jag till lägenheten och mamma och Matilda kommer också. Vi ska börja packa upp och ställa i ordning!


Röd fotölj

Visade häromdagen en vit fotölj som jag skulle köpa via Blocket för 100 kronor. Men kärringen (ursäkta ordvalet, men hon var faktiskt det) valde att "behålla den själv". Jag har svårt att tro att man lägger in en annons på Blocket som kostar mellan 60-100 kronor för att sälja en fotölj för 100 kronor och sen välja att behålla den.

Men idag hittade jag en ny sådan fotölj. Som dessutom var GRATIS :) Beroende på hur klädseln ser ut, kommer den kläs om.

Fotöljen.

Detta tyget funderade jag att klä om den med.

Tvålpump

En tjejig tvålpump och såå snygg som jag tänkte köpa. Kommer passa bra på min röda toalett!

Jag har kommit fram till att min toalett inte kommer att gå i rött, utan kanske istället blått/grönt. Toaletten är liten och bara i plast, därför vill jag piffa till den fint :) Ska bara komma på hur och med vad.


Från Lagerhaus, 99 kronor.


Flytten är klar

Flytten till Malmö är gjord. Fredrik och Matilda kom vid två tiden med bil och släp sen körde vi till Malmö och mötte upp Marit, Johan och Linnéa. Det gick fort när vi alla hjälptes åt. Till och med så fort att vi hann se det sista på handbollen :)

Tack snälla ni för hjälpen idag! <3


Linnéa och Marit.

Johan, Matilda och Fredrik.

Tv:n på plats.

Flyttfika.

Bilarna och släpet är lastat och nu kör vi...

foto1482 (MMS)

Bilarna och släpet är lastat och nu kör vi till Malmö!


Middag hemma

Mina gäster har precis åkt och vi hade en trevlig kväll. Maten blev god och tiden har sprungit iväg. Nu blir det sängen för min del.

Sov gott!






Tjejmiddag

Ikväll kommer Postentjejerna till mig på middag. Jag har lagat mat och varit igång hela dagen men gott blir det. Ska strax hoppa in i duschen, måla naglarna, platta håret, sminka mig och klä på mig sen kommer dem :)

Flyttlasset till Malmö kommer gå imorgon eftermiddag. Åtminstonde alla kartonger, påsar och möbler. Det andra som kläder och skor kan jag ta senare i veckan. Börjar bli nervöst.. det är nära nu!
Så om ni inte ska titta på handbollen imorgon eftermiddag, kom och hjälp mig att bära! Lättast om ni redan är i Malmö då vi har fullt i bilen från Lund. Pappa kommer inte kunna vara med eftersom han inte får bära efter sin operation. Mamma har ont i sin fot och kan därför inte gå mer än nödvändigt (hon ska operaras på onsdag). Ju fler vi är dessto fortare kommer det att gå.

Foton från studio- hösten 09



Fredagsfräckis

Pelle kom till jobbet och gick fram till en kollega (en kvinna) och sade:
- Ditt hår luktar gott har du duschat?
Hon blev rasande och gick till chefen och berättade.
- Vad då? Det var väl snällt sagt.
- Men Pelle är ju för fan dvärg!

Ett glas rött

Efter en arbetsdag på 10 timmar tar jag nu helg och njuter med ett glas vin framför Let's Dance. Min första vecka som en riktig Postis har varit kanon :)

Trevlig kväll!

Stängd dörr

Jag är rädd att jag börjat gå i sömnen igen. Gick ofta när jag var mindre men det är många år sedan sist. Men i natt hände något som jag inte fått svar på än. Eftersom Sture sover i min säng varje natt (det kommer jag sakna fruktansvärt mycket när jag flyttar, finaste katt♥) har jag dörren på glänt så han han gå in och ut som han vill. Imorse när jag vaknade var dörren stängd. Varken mamma eller pappa har stängt dörren och Sture kan omöjligt ha gjort det. Det enda jag kommer ihåg är att jag vaknade 00.41 i natt och tittade på min mobil och har för mig att jag pratade med någon. Men mer än det kommer jag inte ihåg. Och att dörren är stängd är fortfarande en gåta. Börjar bli rädd för mig själv.. och jag som ska bo på fjärde våningen!



Påskrivit

Kontrakten är påskrivna och jag har fått en nyckel. Den andra nycklen ska jag få på söndag, då jag också kommer få ta över lägenheten :)

Mamma tyckte lägenheten var fin, vilket känns jättebra! Jag tog lite foton när vi var där och även pappa och Frida tyckte den var fin! Vi tog en liten runda till Ikea och Jysk när vi ändå var i Malmö. Köpte lite småsaker som skålar, ljuslykta, tavlor och handukar. Ska försöka att inte handla förmycket då jag inte har så mycket pengar. Jag letar på Blocket och bland mina vänner efter vad jag behöver. Jag har bland annat hittat en fotölj på Blocket för 100 kronor, ska titta på den på fredag!


Saknar

Jag behöver dammsugare, mikrovågsugn, brödrost, kaffebryggare och vattenkokare. Om ni har något av dessa stående och vill bli av med, hör av er. Tack!


Kontrakt

Idag ska jag och mamma köra till Malmö och skriva på andrahands & borgenärskontraktet på lägenheten. Känns lite nervöst faktiskt. Det börjar mer och mer gå upp för mig vad jag gett mig in på.. Jag hoppas mamma tycker lägenheten är fin. Det är viktigt för mig att de tycker om den. Ett godkännande från sina föräldrar har stor betydelse♥

Annars har denna lediga dag gått åt att plocka ännu mer i mina saker. Var nere i källaren och hämtade två kartonger till. Vardagsrummet ser just nu ut som ett bombnedslag!

Packar

Den första dagen som anställd på Posten Logistik gick bra. Fick åka med två chaufförer och lära mig en massa nytt. Mitt arbete kommer till en början vara att åka med chaufförerna och se hur de arbetar och kontrollera så de gör rätt vid hanteringen av handdatorn. När det arbetet är klart ska chaufförerna få den utbildningen som krävs för att effektivisera hanteringen. Om det blir jag eller någon annan som kommer sköta just den utibildningen är ännu inte klart. Jag hoppas och kommer kämpa för att det kommer få vara jag som gör det :)

Ikväll har jag och mamma varit ute i förrådet och hämtat in några kartonger. Imorgon ska jag börja gå igenom dem :) Jag är ledig nu i åtta dagar vilket innebär att jag kan ägna mycket tid åt kommande flytt!

Jag är jätteglad för mitt nya jobb och min fina lägenhet. Imorgon ska vi skriva på andrahandskontraktet.




Nytt jobb

Praktiken på Posten är slut, den slutade i torsdags. Nu är det nya utmaningar för mig för imorgon börjar jag nämligen jobba där som timanställd. Jag ska bli utbildare för chaufförerna. Är så jäkla glad. Detta är verkligen en chans för mig och det känns underbart. Det återstår bara för mig att skriva på anställningsavtalet sen är jag en äkta Postis!


Robyn

Idag bokade jag till biljetter till Robyns konsert på Sofiero i sommar. Vi är ett gäng tjejer som ska dit. Så kul!



Min gamla blogg

Jag hittade min gamla blogg, johannaandersson1.blogg.se. Gå in och titta där om ni vill, bilder och inlägg som är flera år gamla! :)

Idag har varit första föreläsningsdagen i Hässleholm efter praktiken. Åhh, så tråkigt det var att vara tillbaka. Jag hade helt förträngt det. Det roligaste var att träffa M & M, de har jag inte träffat på länge! Ja, det är bara att börja räkna ner. Endast 12 veckor kvar i Hässleholm och 7 veckors praktik i vår sen tar jag examen.


Thomas Di Leva

Jag och mamma ska gå och se Thomas Di Leva när han kommer till Mejeriet i mars. Jag har precis varit inne och bokat biljetter. Så himla mysigt!


Ljuslykor

Tänkte visa mina ljuslyktor jag fick i julklapp av Posten. Visst är de snygga?! De kommer passa såå bra i min lägenhet!


Halsband

Mitt halsband jag hade på mig igår tycker jag själv är riktigt snyggt. Det är svarta "glas" stenar knutna runt ett svart sidenband. Jag köpte det för närmare 1½ år sedan på en modemässa i Stockholm men har inte använt det tidigare eftersom jag inte hade något som det passade till. Men igår gjorde det alltså debut!




Inga måsten

Rapporten är inlämnad och redovisad och ny kurs börjar inte förrän imorgon. Det betyder att jag just nu är ledig. Därför kan jag med gott samvete ligga och njuta i soffan och titta på Tre Kronor.


Prins Bernard

Igår var den bästa kvällen på länge♥ Först middag och drinkar hos Sanna sen åkte vi in till Hoda i Malmö (inte långt ifrån mitt blivande hood) och fortsatte festa där med söta viner och ungersk jäger. För att sedan åka färdtjänst med en sur chaufför till Prins Bernard. Natten avslutades med pommes, bea och chili chees på något Sibylla hak!

Tack för en grym kväll finaste ni!


Frida satte ribban direkt.

Grundade med pizza.

Frida äter.

The heat is on.

Frida och Sannas mojitos.

Vi.

Jag.

Frida.

Sötaste Frida och Sanna♥

Påväg till Malmö.

Jag och Sanna.

Hoda, Anna och Harriet.

Skål.

På båten.

Frida, Harriet och Sanna på däck.

Frida in action.

Nattamat.

Vi är på party hos Hoda!

foto1468 (MMS)

Vi är på party hos Hoda!


Frida på Malmö central och vi påväg till k...

foto1466 (MMS)

Frida på Malmö central och vi påväg till kvällens andra förfest!


Drinkarna blandade och vi börjar bli redo ...

foto1465 (MMS)

Drinkarna blandade och vi börjar bli redo för en kväll och natt i Malmö!


Partaj

Jag tar cyklen och kör till Sanna på förpartaj.. sen vidare till Malmö!


Min favvis, Hannah Graaf håller på att åka...

Min favvis, Hannah Graaf håller på att åka ut från Let's Dance: Tack för Din röst på Hannah och hennes danspartner Calle! Läs mer om Let's Dance på tv4.se


Efterrätt också, chokladpudding med grädde...

foto1459 (MMS)

Efterrätt också, chokladpudding med grädde och bananer. Mums!


Jag är på middag hos Matilda och Fredrik, ...

foto1456 (MMS)

Jag är på middag hos Matilda och Fredrik, och vi har precis ätit. Sushi till förrätt som var jättegott och lövbiffgryta och potatis till huvudrätt! Nu blir det snart film, The social network!


Redovisning

Jag har varit i Hässleholm idag och redovisat mitt projektarbete för klassen. Skönt att det är gjort nu och dessutom gick det bra :)

Nu äter jag lunch, dricker te och tittar på Tre Kronor eftersom jag fick den nya boxen häromdagen!

Ikväll ska jag till Matilda och Fredrik och äta middag och titta på film. Det är knappt så jag vågar nämna det, men JAG ska titt på film en fredagskväll. Kan det vara försvarbart att det är en film jag vill se och att vi inte kunnat tidigare?!


Semlor

När jag kom hem i kväll så höll min gulliga mamma på att baka semlor. Detta för att bland annat fira min lägenhet! Jag har världens bästa familj♥




Lilla torg

Jag och Frida var i Malmö i eftermiddags och träffade Hoda. Henne har jag inte sett sedan vi gick ut högstadiet. Så det var jättetrevligt :) Jag ser fram emot fler fikor tillsammans!


Fikat

foto1449 (MMS)

Nu har vi precis fikat på Posten. Jag bjöd på min kladdkaka och den blev så uppskattad! Jag fick dessutom ännu mer presenter idag, biobiljetter och ett pocketgram!


Jag har fått lägenhet

Jag fick lägenheten som jag var och tittade på igår, tvåan vid Folkets Park. Den är min nu i ett år och det känns underbart :) Jag är så jäkla glad! Får nycklarna redan nästa helg men kommer flytta succesivt för att landa i det hela.

Åhh, vad jag är glad!

Kladdkaka

foto1446 (MMS)

Jag gick upp klockan 06,30 imorse bakade jag en kladdkaka. Den ska jag bjuda på idag eftersom det är min sista dag som praktikant. Sen vispade jag grädde och blandade med hackad diam och kakao som jag ska smeta på toppen innan den serveras!


Middag

Jag var hemma hos Linnea igår efter jobbet och vi hade en jättetrevligt kväll! Hon lagade middag som bestod av svampsoppa med tillbehör :)

Innan jag åkte till Linnea var jag och tittade på ännu en lägenhet. En tvåa på 54 kvm som ligger vid Folkets Park. Den var superfin och jag hoppas att jag får den! Kommer få besked under dagen.




Lunch

Jag var tillsammans med chefterna på Posten och åt lunch idag. De ville bjuda mig eftersom det är de sista dagarna här för mig som praktikant. Vi åkte till Jägersro och åt där, jättegott! Sen fick jag en stor och riktigt fin blomsterbukett av dem samt en bag och ett paraply :) Tack!


Bakning

Imorgon är det min sista dag på Posten för nu. Jag hade tänkt komma runt bakningen eftersom jag inte ska vara hemma ikväll och har istället köpt två chokladaskar som jag tänkte sätta fram imorgon. Men idag när jag kom till jobbet fick jag kommentaren "Då blir det tårta imorgon Johanna eftersom det är din sista dag". Gissa vem som får ställa sig och baka imorgon bitti? Mamma har erbjudit sig att hon kan göra det ikväll, men det tycker jag inte hon ska behöva göra :) Jag tänkte ialla fall göra göra dubbel sats av en kladdkaka och dekorera med chokladknappar. Kan det bli bra?!


Chokladknappar som jag ska dekorera kladdkakan med.

Fullspäckad onsdag

Godmorgon,

Idag kommer bli en fullspäckad dag! Först lunch med cheferna på Posten och då hoppas jag kunna få reda på ett och annat om min eventuella framtid där:) När jag sedan slutat för dagen ska jag på lägenhetsvisning, en andrahands lägenhet vid Folkes Park. Dock är det många intresserade så chanserna att jag får den är ganska liten. I och för sig är jag den första som ska komma och titta, så kanske att jag kan försöka sätta ribban högt:) Avslutar dagen och kvällen med att köra på middag hemma hos en god vän♥

Kvällfika med jättegod kladdkaka och på tv...

foto1435 (MMS)

Kvällfika med jättegod kladdkaka och på tvn är det handboll, heja Sverige!


För bra för att vara sant

Att jag för en vecka sedan var ledsen och deppig är idag svårt att tro. Jag är tillbaka till mitt vanliga jag igen vilket känns fantastiskt. Framförallt är det tack vare mina vänner, ni är de bästa


Jag har gjort i ordning en kopp te, hämtat...

foto1433 (MMS)

Jag har gjort i ordning en kopp te, hämtat block och penna och nu ska jag på utbildning som förhoppningsvis är det början på något nytt.. I'm so happy!


Rapporten inskickad

Min projektrapport är inskickad och det känns underbart! Firar jag genom att gå och lägga mig för att samla kraft inför morgondagen för då ska jag på utbildning på Posten :)

Sov gott!


Lägenhetsvisning

Jag var som sagt och tittade på en andrahands lägenhet idag. Lägenheten var fin men jag tycker den ligger för långt från centrum och kanske något dyr eftersom det tillkom en del kostnader med tv, el och bredband. Men jag letar vidare, ska på ny visning på onsdag!



Lägenheten jag var och tittade på idag.

Halva, halva priset

Mamma var snäll att följa med mig på lägenhetsvisningen idag och efteråt körde vi inom till Nova. De hade halva, halva priset på Granit. Jag fick två ylle "korgar" som kan användas till diverse saker för sju kronor styck. Två grytunderlägg i trä för åtta kronor styck och två vita kökshanddukar för åtta kronor styck.






Andra hand

Jag har fått erbjudande om att hyra en lägenhet i andra hand vid Slottstaden i Malmö. Det är en tvåa på 50 kvm och tjejen jag pratade med sa att den var ljus och tjejig. Lägenheten kommer hyras ut möblerat för 5300 kronor i månaden. Jag ska dit och titta på den i eftermiddag sen får jag ta ställning efter det. Jag vill gärna flytta in till Malmö av flera anledningar. Det är en större stad där det händer mer, jag vill kunna gå och ta ett glas vin på Lilla torg utan att behöva ta buss och tåg hem, jag kommer troligtvis jobba i Malmö efter examen och dessutom så har jag väldigt många av mina vänner just i Malmö!

Hyran är i det dyraste, men kan jag jobba på helgerna så borde det gå!

Sista veckan

Idag inleds sista veckan av praktiken på Posten. Känns sorgligt och vemodigt men på något sätt så känns det ändå som min tid som praktikant här är slut. Inte nog med att det är sluttampen av praktiken det innebär också att förläsningarna och pendlandet till Hässleholm startar igen, fy!

NU ska rapporten skrivas klar och skickas till min opponent, sen ska jag fortsätta med min power point presentation!


Fika i Uppåkra

Var och fikade hos Matilda i Uppåkra ikväll. Hon hade bakat egna semlor som var jättegoda! Först morotsmuffins och nu semla.. inte nyttigt, till mitt försvar åt jag faktiskt inte mer än halva muffinsen idag på Espresso House eftersom jag inte orkade mer! :)

Vi tittade ialla fall på Solsidan, såklart och sedan lite av "En prinsessan dagbok". En mysig kväll!


Hemmagjorda semlor.

Te.

Matildas blogg

Min syster har börjat blogga igen, läs den här: Matilda89.blogg.se


Resan är bokad

Jag fick precis mail från Marit att resan är bokad! Ni kan tro vi är glada :)

Nu ska jag till syster och fika och se Solsidan!


Travellink

Det blev ingen resa i dag. Anledningen är att vi klyddade till det med Travellink så pass att när vi väl kom på hur vi skulle göra, hade resan ökat i pris. Vi vet inte om våra bokningar ligger och reserverar plats och ska därför avvakta någon timme.

Om det blir det som vi tittat på, verkar det bli både ett centralt och fint hotell!


Marit, Kerstin och Veronica.

Våra "livvakter" fullt upptagna med varsin tidning.

Efter ett antal timmar utan att bokningen fungerade var jag tvungen
att köpa en morotsmuffins.

Jag står och väntar på bussen till stan.. ...

foto1406 (MMS)

Jag står och väntar på bussen till stan.. Ska möta Marit, Veronica och Kerstin eftersom vi förhoppningsvis ska boka resan till London:) Det ska bli så roligt att åka på en riktig tjejweekend. Och vet ni vad det bästa är, ännu en tjejresa är i planeringen.. Fast då några restimmar längre bort!


Vinkväll

Ikväll har Maria varit här och vi lagade middag och drack massor av vin! Okej, vi fotade också en del :) En supermysig kväll helt enkelt.


Nu måste jag lägga mig för imorgon kommer Londongänget till Lund, vi ska boka resan!




















Fredagskväll



Tacos.

Sanna och Frida.

Frida har samlat allt till Stockholm i ett kuvert, biljetter osv. Gulle!

Efterrätt.

Fruktsalladen.


Städar

Jag är full gång och städa för jag får nämligen besök av finaste Maria ikväll! Vi ska äta liknande gryta som jag fick av Frida N i torsdags, fast med räkor istället för kräftstjärtar och dricka vitt vin till :) Sen får vi se hur och vart kvällen och natten slutar!


Mördad granne

Jag och Sanna vart hemma hos Frida igår, jättemysigt som alltid! Var och köpte till tacos sen lagade vi det och till efterrätt blev det fruktsallad, glass och nötter :) Vi tittade på Let's dance, första avsnittet som jag såg.. och visst var Hannah Graaf grym och dessutom sjukt snygg?! Hörde att hon låg bland de sista i förra veckan.. Heja Hannah!

Nu ska ni få höra vad som hände igårkväll efter att Sanna gått hem.. Vi stod vid ytterdörren och skulle säga hejdå och under tiden vi småprata tyckte jag mig se att Fridas grannes ytterdörr inte var stängd. Dessutom var det en mobiltelefon som ringde två gånger.. det lät som det kom från grannen. Sa till Frida vad jag sett och hon gick också och tittade efter. Då såg hon hur dörren blåste upp.. gahh! 

Vi gick ut på balkongen och Frida tittade över räcket för att se om hon kunde se någon/något i grannens lägenheten. Och jag vet inte vad hon såg egentligen, men hon sa sig se ett huvud i ett fönster. Ni kan tro vi vart rädda, haha!

Jag gick och diskade för att hålla mig sysselsatt och under tiden hann jag fundera på bara det ena och det andra. För just då fanns bara ett alternativ för mig, och det var att personen blivit mördad!

Med med tiden så lugnade vi ner oss och sen hörde jag en dörr smälla igen och ett lås som vreds om. Sen när jag skulle åka hem vart dörren stängd. Vet fortfarande inte varför dörren stod på glänt eller varför telefonen ringde två gånger utan svar och definitivt inte varför Frida tyckte sig se ett huvud i fönster. Troligtvis har allting en förklaring även ifall vi inte vet vilken :)

Jag glömde min kamera hos Frida, så bilder kommer senare.

Let's dance

Godmorgon,

Jag fick Postenledigt idag då de tyckte jag kunde sitta hemma och skriva. Det tackar vi för! Därför kan jag nästan påstå att helgen för min del har börjat nu :) Ikväll blir det mys med mat, vin och Let's dance tillsammans med Frida och Sanna♥

Om man skulle ta och sätta fart här så det blir något gjort idag!


Peptalk

Vilken ökning av antal unika besökare bloggen fått idag.. är det kul att läsa om andras helvete?! :)

Jag hade en supermysig kväll hos Frida och Sigge! Fick jättegod mat bestånde av någon form utav kräftstjärtsgryta med ris och sallad :) Fick dessutom massor med peptalk av Frida och det var precis vad jag behövde. Hon sa vad jag ville höra, så tack finaste. Tror jag måste träffa henne lite oftare, hihi!

Nej, nu blir det sängen för min del!


Slottstaden

Jag ska till Frida N och Sigge och äta middag ikväll och det ska bli så mysigt! Jag behöver all sysselsättning som kan tänkas och kommer få mycket support av Frida, hon är guld värd♥

Det har tydligen blivit en del frågetecken kring Fridorna.. Men Frida N, har jag jobbat tillsammans med för flera år sedan på Leaf, hon bor i Malmö tillsammans med sin gullige son Sigge.


Ingenting kommer tydligen förändras

Min deppiga vecka fortsätter.. just nu, lite bitter! Vet inte vad som är värst?! :) 

En sak vet jag, och det är att jag inte borde fundera över "tänk om.." Men mina tankar är förtillfället om jag eller vi hade kunnat göra någonting annorlunda. Allting gick väldigt fort, kanske körde vi på utan att hinna tänka? I min värld finns inte att jag ska böna och be att få en andra chans även om det må vara det jag vill.. jag är bara rädd att vi kastat bort något som kunde blivit jävligt bra! För är det verkligen bara nackdelar att vara olika?!

Fan, jag måste sluta älta detta..


Näsblod

Jag vaknade med blod i ansiktet, på halsen och i sängen.. och innan jag hann uppfatta vart det kom ifrån hann hjärtat sätta sig i halsgropen. Jag har under mina 24 år, aldrig haft näsblod.. förrän imorse. Undra varför jag fick det nu?! (Och nej, det vart inte från min piercing, fel näsborre)

Vi hade en jättetrevlig kväll igår på Carib Kreol, dock blev det inga drinkar för min del.. får spara dem tills nästa gång :) Men vi åt gott, lite starkt, med gott! Alltid så himla kul att träffa dessa fantastiska tjejer, de ger mig så mycket glädje!


Vegangryta med potatis, morötter och ris till.

Jag, Marit, Linnea och Veronica.


Påväg till Malmö




Guldimitation

Jag tycker det är snyggt med guld, i alla fall guldimitaiton, i lagom mängd.. Idag kör vi på kofta med guldknappar och örhängen med guldspänne och sötvattenspärla. Till detta, min brunguldiga ögonskugga! Piffigt såhär en vanlig onsdag! :)




Karibiskt

Godmorgon,

Lillördag idag.. vilket betyder - ut och äta! Ska till Carib Kreol i Malmö tillsammans med mina fd. Posten kollegor tillika underbara vänner! Vi ska planera vår kommande Londonresa som vi ska åka på i april. Jag tror alla längtar precis lika mycket tills det bär iväg :)


Carib Kreols fantastiska passionsdrink som är ett måste när man är där!

Aromatisk oljemassage

Jag var ju på massage i eftermiddags, aromatisk oljemassage. Åhh, det var underbart! Hon masserade från huvudet ner till tårna samt drog och slet i ryggen. Är riktigt avslappad nu!


Väntar på min tur.

I väntrummet.

I rummet.


Lägenhet

Jag har snart bott hemma hos mina föräldrar i 1½ år men nu börjar tiden rinna ut. Jag flyttade ju hem eftersom jag skulle börja plugga. Det är bara ett halvår kvar i skolan vilket innebär att jag inte har någon anledning att bo kvar. Jag vill ju ha ett eget ställe. Dock är det jättesvårt att få tag på något. Därför vill jag be alla er att hålla utskik efter en lägenhet till mig. Och ni känner mig och vet att jag är ordentlig och allt det där.. Malmö eller Lund, en etta eller två, första eller andrahand!


Disciplin

Min plugg-disciplin har försvunnit..  Att fixa med bilder, planera ny blogglayout, lyssna på musik och ja, till och med städa är så mycket roligare än skriva på rapporten. Kom tillbaka diciplin!


Friggs

foto1373 (MMS)

Varje gång jag är hemma hos Sanna så dricker jag Friggs citron och ingefära te.. det är så himla gott! Och nu har jag köpt det själv, tog tid, men igår fick det följa med mig hem!


Nio veckor

Godmorgon,

Ny dag och ännu ett steg längre bort från helgen. Det känns som om allt förflyttar sig mer och mer åt sidan och det känns fantastiskt! Vilket betyder att idag blir en up-dag :)

Jag är hemma från Posten idag eftersom jags ka ner till biblioteket leta upp en bok. Därefter blir det till att börja med finjusteringarna av rapporten för den ska snart lämnas in. Jag kan inte förstå att det har gått nio veckor av min praktik. Nästa vecka, är sista veckan. Nästa vecka är också då som jag tillsammans med mina chefer på Posten ska diskutera min eventuella framtid där. Det finns tydligen planer för mig. Men det tänker jag inte berätta om här förrän allting är klart (vill inte ta ut någonting i förskott). Men OM det blir som vi tänkt, vilken skjuts in i logistikträsket det kommer bli!

Nej, ska faktiskt hoppa ner och sova lite frukost nu.. återkommer senare idag!


Thaimassage

Jag fick ett infall att unna mig thaimassage när jag var i stan. Bokade därför en timmes aroma olijemassage imorgon. Underbart!

"Speciell väldoftande oljemassge som kombineras med ovannämnda thailändska djupmassage. Du kommer att känna dig totalt avslappnad efter en mild massage över hela kroppen med blandningen av aromatiska oljeessenser.Denna massagetyp ger dina spända muskler ljuvlig lindring,mjukar upp din hud och förbättrar blodomloppet – ger dig en känsla av föryngring och avspänning."


Bild från Noi's Classic Thaimassage.


Fikastund

foto1372 (MMS)

Jag var i stan idag efter jobbet och fikade med min bästa Frida! Det är uppskattat att sitta och prata om allt mellan himmel och jord i flera timmar. Hon är verkligen världens bästa! Nu ska vi snart till Stockholm tillsammans, och det kommer troligtvis bli helt galet! Och nu blev det precis bestämt att vi ska på Thomas Di Leva tillsammans i mars, dessutom ska mamma också följa med vilket ska bli jättekul!


Hoffmaestro

Jag har upptäckt ett nytt band, Hoffmaestro. Hörde deras låt "Round it goes" häromdagen på radion .. och den är sjukt bra :) Försöker att locka med mig Matilda på konserten de ska ha i Malmö i april!

Om ni inte hört låten, då ska ni lyssna här:


Tre Kronor

Jag tror verkligen att jag behövde sömn för det känns redan bättre! Sen kommer jag säkert att ha mina up and down, men just nu är det stabilt. Jag räknar med depp denna vecka, sen får det vara slut :) Därför hoppas jag att ni står ut här på bloggen.. men för mig hjälper det att skriva och berätta. Det gör att jag inte känner mig ensam! ♥

Och eftersom jag just nu känner mig odeppig så ska jag berätta vad jag precis har gjort! Som ni vet, så älskar jag ju Tre Kronor.. ja, inte hockeylaget, utan tv-serien. Det är jag och Maria som älskar den, och mamma i och för sig! Därför har jag hittat den mest passande ringsignalen till min telefon, nämligen Tre Kronors intro.. Den har jag när Maria ringer till mig! :)

Tryck här för att lyssna på den: http://www.polyphone.se/ringsignaler/Tre_Kronor_intro.aspx


Mimmi och Reine.


Bortvald

Godmorgon,

Jag somnade tillslut igår, efter närmare 40 timmar vaken. My god! Och jag börjar nog så småningom känna mig som en ny människa efter att befunnit mig under isen i helgen. Vet att det kommer ta några dagar innan jag är på banan igen, men sen är jag förhoppningsvis fit for fight igen! :) Men vet ni vad det värsta med allt detta är? För egentligen är ju hela situationen inte någon större grej, men för mig handlar det om att jag, den jag är, inte dög. DET är det absolut värsta.. Känslan av att bli bortvald, det har jag aldrig någonsin varit med om tidigare och det kan faktiskt knäcka vem som..


Sömnbrist

Jag är vaken på maximal övertid just nu.. har inte sovit på snart 37 timmar, suck! Tror dessutom att sömnbristen påverkar hur jag reagerar över allt som hänt. För egentligen känns det löjligt.. jag borde inte vara såhär ledsen efter två ynka månader. Hoppas det kommer kännas bättre när jag vaknar imorgon bitti!


Ny vändning

Någonting som inte ens hann börja avslutades igår. Och det är med handen på hjärtat som jag kan erkänna att det tog en helt annan vändning än vad jag hoppats på. De senaste två månaderna har, enligt mig, varit fantastiska. Men man måste vara två för att tycka lika. Allting snurrar i huvudet på mig vilket har jag gjort att jag inte kunnat sova inatt. Jag inser nu att jag fallit handlöst för någon som inte var beredd att fånga mig och det gör mig fruktansvärt ledsen. ♥


Träningsvärk

foto1369 (MMS)

Flytten idag gick bra för vi var gott om folk som hjälpte Frida vilket gjorde att det gick undan :) En helt underbar lägenhet hon flyttat till! Men nu är det tolv timmar sedan vi slutade bära och fy vilken träningsvärk jag börjar få. Ena armen och i benen känns nästintill orörliga. Är det inte sjukt så otränad man kan vara?! Dessutom har jag fortfarande träningsvärk sedan bowlingen i onsdag.. längesedan musklerna i mina armar och ben fick jobba så mycket som de gjort de senaste dagarna!


Flytt

Jag är uppe och har duschat och ätit frukost och ska strax köra till Frida i Malmö. Det är dags för henne att flytta idag :) Sen har jag inte så mycket mer planer för helgen, skönt!

Trevlig lördag!


Glorias

Jag var tillsammans med ett glatt gäng och åt middag på Glorias ikväll. Vi firade Lasse och Mojkan som fyller 29 år idag! Gott och trevligt :)

Nu blir det sängen för min del.



Powernap

Imorse när jag vaknade såg jag fram emot i eftermiddags så jag kunde vila en stund. Jag var så trött när jag gick upp. Sagt och gjort.. var hemma från jobbet vid klockan tre, gjorde i ordning lunch (några timmar försent) åt och sen la jag mig tillrätta i soffan. Åhh, så underbart! Sov 1 ½ timme och är fortfarande trött. 

Nu ska jag gå och duscha sen ner till stan och äta, vilket ska bli jättetrevligt!


Längtar ihjäl mig

Jag längtar ihjäl mig till Stockholm eftersom jag inte varit där på ett tag. Skillnad att åka varannan vecka som tidigare men nu är det som sagt ett antal månader sedan sist och dessutom ska jag åka med Frida. Åhh, så kul det ska bli! Ska försöka ragga upp något extra kul som vi kan göra, kosta vad det vill :)

Älskar att åka på weekendresor för det ger en så himla mycket. Framförallt är det underbart att resa och lämna vardagen för några dagar men också för det är så fantastiskt att dela upplevelser och minnen tillsammans med någon. Hoppas detta året kommer bli fullt med weekendresor både inom och utanför Sverige!


På en weekend i London, här på Tower Bridge.


Dinner

Godmorgon,

Sitter på jobbet och försöker skriva på min helevetesrapport.. den ska snart vara klar så det börjar bli stressigt. Hade dessutom besök av min handledare från skolan häromdagen och fick en del tips på vad jag ska tänka. Tacksamt, men stressande!

Idag är det fredag, känns dock som det precis har varit helg.. tack vare en extra ledig dag igår, underbart.
Helgen är hyfsat oplanerad, ikväll ska vi ut och fira bröderna Nordin som fyller år och imorgon förmiddag ska jag till Frida i Malmö och hjälpa henne att flytta :)

Nej, tillbaka till word..


The Tourist

Jag spenderade min kväll nere i stan för att först ta fika sedan gå på bio. Såg The Tourist och den var nästintill helt värdelös sågå inte och se den! Möjligvis ladda ner den, eller se den när den släpps på dvd. Men de 95 kronorna är den inte värd.


Stockholm

Om nästan exakt en månad drar jag och Frida till Stockholm. Shopping och party har högst prio! Dessutom ska vi bo hos en gemensam vän från högstadietiden :) Ska bli så kul!


Trettondagsafton


Middagen, kalvgryta.

På Big bowl.

Vilius, Henrik och Johan.

Skorna.

Kloten.

Marit redo.

Veronica.

Vilius, Marit och Johan.

Vilius.

Vidare till Intermezzo för efterrätt och vin.

Kladdkaka.

Marit och Veronica.

Vidare, egengjorda drinkar.

Det blev en riktig helkväll.. bussarna och tågen fungerade inte som jag
trott, vilket betydde att jag fick stanna över i Malmö. Men samtidigt innebar
det att vi kunde sitta upp till 04.00 och snacka och göra ännu fler drinkar.

Tack fina ni för en mycket rolig kväll och natt!

Bowling

Ikväll är det först middag och sedan bowling, kul! Blir troligtvis en och annan alkoholhaltig dryck också :) Det är ju nästan som fredag idag för man är ledig imorgon.


Ljuslyktor

Igår tog jag tag i julklappen jag fick av Posten och beställde ljuslyktorna.. har en förmåga annars att låta saker och ting bli liggandes tills det att det är försent. Och så ser de ut, snygga va?!



Klänningen är hittad

foto1361 (MMS)

Jag har hittat klänningen som jag var av med. Jag tittade i bilen, som jag fick ett tips om, men hittade inte den där. Så jag letade igenom mitt sovrum en gång till.. men hittade inte den där heller. Men imorse la jag mig ner i bilen och verkligen genomsökte den under säten. Och där var den, under förarsätet! Vet inte vem som lagt den där? Kan vara jag själv.. Nu har jag ialla fall lämnat tillbaka klänningen och jag blev 400 kronor rikare :) Var en sväng på Nova ikväll och det var så himla mysigt! Åt bland annat där, wok.. dock lite för starkt, men gott!


Nyårsafton


Hjälp mig, jag är förvirrad

Jag behöver hjälp av alla som under de senaste veckorna umgåtts med mig. Jag köpte en klänning på H&M, en grå/silvrig tubtopsklänning som jag ev. skulle haft på nyår. Men av olika anledningar så passade den sig inte så jag bestämde mig för att lämna tillbaka den. Nu är frågan, har jag lämnat tillbaka klänningen?!

Är det någon som varit med mig när jag lämnat tillbaka klänningen, eller som kommer ihåg att jag nämnt att jag har lämnat tillbaka den? Jag minns inte.. och snart börjar det brinna i knutarna för det "öppna köpet".


En sådan fast grå.


Fastfrusen

Igår när jag var påväg hem från Matilda och Fredrik och stannade utanför garaget för att öppna porten, så gick inte porten upp. Den hade troligtvis fryst fast. Och vad skulle jag göra?! Jo, jag tänkte köra därifrån och ställa bilen på utomhusparkeringen istället. Men när jag skulle backa tillbaka så hade det såklart kommit fler bilar och ställt sig bakom mig. Och de verkade ha lite svårt att förstå vad jag menade när jag la i backen.. de valde istället att gå ut från bilarna. De skulle till varje pris ha upp porten.. och där var jag, längst fram och fast. Bara att vänta och vänta tills de kämpat klart..jag hjälpte inte till. Fyra karlar drog och slet.. och tillslut så lyckades de få upp porten. Problemet var sen att porten inte ville stanna uppe, så de fick stå och hålla emot så jag kunde köra in i garaget. Det tackar vi för.


Här står de och drar upp porten. Mitt bidrag, ljuset från bilen.
Fem bilar i kö för att köra in i garaget.

Grand Hotel

När jag gick på gymnasiet så vart jag tillsammans med en kille, H, och en dag bestämde vi följande; Den dagen vi fyller 25 år så ska vi ses utanför Grand Hotel i Lund klockan 18.00 för en återträff.. Vi har båda två under åren tänkt på det från och till.. och nu är tiden inne. Idag fyller H 25 år! :)

Eftersom vi haft kontakt med varandra under de senaste åren så vi har koll på vad som händer i varandras liv i och för sig.. och igår när vi pratade så kom vi fram till att vi hoppar hans födelsedag och satsar på min fullt ut istället. Så nu är det bokat.. fick ett mms av honom som bekräftade detta! Onsdagen den 12 oktober 2011, ses vi utanför Grand Hotel klockan 18.00!


Helgen och nytt år

Helgen är över och det är nytt år, 2011. Efter fredagens nyårsaftonsfirande gick lördagen åt till att slappa, mysa och slutade med att vi käkade pizza (jag äter för övrigt aldrig hämtpizza. Men just till i lördags hade jag längtat. För jag hade bestämt mig att jag skulle äta hämtpizza på nyårsdagen. Och så det fick det bli) 

Idag har dagen gått i ett.. har varit på Posten och organiserat om terminalen i sju timmar. Men bra blev det! Sen efter det så körde jag inom Matilda och Fredrik och blev bjuden på middag, lasange med kalkon och äpplen och kladdkaka till efterrätt.








Nyårsafton

Gårdagen och nattens nyårsafton blev så mycket bättre än föregående år. Vi var hemma hos Martin, som tillsammans med Frida anordnat en kanon fest.. fördrink, trerättersmiddag, nattamat och ett gäng härliga människor!

Hemma hos Sanna på en fördrink.
Jag med nyfärgat här.
Frida och jag.
Bästa värdparet!
Gästerna.
Axel, Daniel och Peter.
Josef, Anna och Axel.
Huvudrätten.
Ute för att se på raketerna.
Frida och Eric.

Frida och Anna dansar vals.

Frida och Anna igen.

RSS 2.0