Gifta

Vilken dag! Det började med att vi gick till kyrkan och trodde att vi skulle kunna stå där och titta. Men där var avspärrat så vi kände att vi nog såg bättre någon annanstans. Därför gick vi vidare runt slottet och vem såg vi där om inte Joachim Lennholm som är Pernilla Wahlgrens ex (för er som inte vet, så bokstavligen älskar jag och Maria poliser och kändisar), dessutom i sin polisuniform. Efter att ha pratat med en jättetrevlig kvinnlig polis kom vi fram till att vi heller inte att kunna se vigslen där då det inte fanns någon storbildsskärm, därför fortsatte vi gå ännu en bit. Vi hamnade tillsslut vid operan, där vi stannade. Hade en så rolig eftermiddag. Satt på trottoarkanten med våra tiaror och flaggor och det lockade tydligen väldigt mycket folk. Vi blev fotograferade av alla möjliga, allt från Göteborgs-Posten till privatpersoner, intervjuades av engelsk tv och finlänska tidningar.

Vigseln följde vi på storbildskärm och jag kan nog lova att alla runt om oss grät. Gud så vackert det var i kyrkan! Vi hade hoppats att efter vigseln kunna följa kortegen som skulle gå vid sidan om oss. Men tyvärr så trängades och knuffades folk så mycket att vi inte såg något. Fick en bild på Victoria när de sitter i vagnen.

Efter kortegen gick vi till framsidan av slottet och såg när de kom från båten och gick upp för trappan, där stod bland annat alla gästerna och väntade på brudparet. När de sedan gått in så sprang vi till andra sidan för att sedan se de komma ut på balkongen, och där fick vi se dem igen, fick till och med en bild på när Daniel pussar sin fina fru. Allting avslutades med att alla runt om kring slottet sjöng vår vackra nationalsången.

Nu är vi i lägenheten och har precis ätit, ska snart åka in mot stan och se vad Stockholm har att bjuda en kväll som denna.


Joachim Lennholm

Godis delades ut av långa män.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0