Odenplan

Vi hade bestämt oss för att gå ut igår kväll för att känna på Stockholm under natten. Efter en lång dag var det skönt att komma hem och duscha, äta och slappna av framför tvn och bröllopsmiddagen innan vi gick in mot stan. 

Strax innan tio kom vi iväg och då bestämde vi oss för att gå till Kungsträdgården. Där var uppträdanden och en bra stämning. Dock så slutade det redan klockan elva och nattklubben som de skulle ha på Gustav Adolfs torg öppnade inte förrän tolv.

Vi försökte gå in på uteserveringar runt om Kungsan men där var så mycket folk så vi gav upp. Jag fick tag på Evelina och hörde lite vart de var, eftersom hon och Martin också är i Stockholm denna helg, men då hade de precis kommit hem. Vi gick vidare mot Stureplan sen upp mot Birger Jarlsgatan och sedan var vi vilse. Vi hade gått sålångt att där inte fanns tunnebana där. Vi ringde till Ullis och hon ledde oss vart vi skulle gå. Kom till Odenplan och mötte upp henne och hennes bror och sedan gick vi till Cliff Barnes. Ett litet ställe med bra musik och mycket folk.

Idag ska jag upp på stan och fika!


Innan vi gick.

Vi i Kungsträdgården.

Eagle Eye Cherry.

"Varuhuset" huset.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0